Хроніка 41/2013

НЕСАНКЦІОНОВАНА ВРІЗКА ДО НАФТОПРОВОДУ
1 жовтня, о 13 годині, на 757 км магістрального нафтопродуктопроводу «Львівзахідтранс», між селами Середня Деражня та Крайня Деражня, у кукурудзяному полі аварійно-ремонтною бригадою ВАТ «Львівзахідтранс» під час проведення планових ремонтних робіт було виявлено врізку в магістральний продуктопровід, яка була здійснена в період часу з серпня цього року. Як з’ясувалося, дана несанкціонована врізка була недіюча, перерубана у двох місцях і проходила на глибині близько 60-70 см.
При несанкціонованій врізці витоку та викрадення нафтопродуктів (дизпалива) не було.
Але хто саме скоїв дане кримінальне правопорушення, встановлюють працівники міліції.
ПРИЙШОВ НЕ СТРИГТИСЯ...
1 жовтня до міліції звернулася громадянка К, мешканка міста, котра працює перукарем у салоні «Афродіта», і повідомила про те, що під час роботи невідома особа з кімнати для персоналу викрала сумку для ноутбука з її особистими речами.
НЕВДАЛИЙ ДЕНЬ
1 жовтня в учениці 3 класу ЗОШ №7 хтось викрав мобільний телефон марки «Самсунг GT-S 5230» вартістю 800 грн. Крадія розшукують.
«КАРТОПЛЕКРАДА» ЗАТРИМАВ ОХОРОНЕЦЬ
1 жовтня до чергової частини міського відділу міліції зателефонував охоронець ФГ «Аделаїда» і повідомив, що невідома особа намагається викрасти картоплю.
У ході проведення першочергових заходів правоохоронці встановили, що об 11 годині цього дня громадянин П., житель с.Слобода Романівська, намагався викрасти 160 кг картоплі із сільськогосподарської земельної ділянки фермерського господарства «Аделаїда», яке розташоване між селами Несолонь та Поліянівка. Однак свої злочинні дії чоловік не довів до кінця, оскільки був затриманий охоронцем вищезгаданого підприємства.
НІЧНИЙ «СУМКОХВАТ»
2 жовтня, о 3 годині ночі, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від громадянки Л., яка працює кондуктором у ТОВ «Новоградтранссервіс», про те, що на автобусній зупинці невідома особа викрала в неї сумку, в якій знаходились гроші в сумі 1800 гривень.
На даний час правоохоронцями проводяться заходи щодо встановлення особи, котра скоїла дане кримінальне правопорушення.
МАБУТЬ, БУЛО ХОЛОДНО
4 жовтня до міліції звернувся житель села Кожушки і повідомив про те, що хтось у його будинку розбив скло, проник усередину і викрав куртку вартістю 500 гривень.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ