Грибний сезон — на фініші

Погода, як для осені, — стабільна, чого не скажеш про ціни на ринку. Дорожчають домашні курячі яйця — 20 грн./десяток, фермерські — 10,80-12,50. Молоко подекуди вже по 10 грн./1,5 л, домашній творог — від 14 грн. за шматочок, твердий сир — 25 грн. за шматочок. Корисна запашна й смачна льняна олія — 30 грн./0,5 л, соняшникова — 11 грн./1 л.
Багато білокачанної капусти — від 1,50 грн./кг, цвітна — 7 грн./кг. Відро картоплі, моркви, столових буряків — від 25 грн. Часник — 25 грн./кг, цибуля — 5,50-6 грн./кг. Огірки —20-21 грн./кг, помідори — від 7,50 грн./кг, болгарський перець — від 6 грн./кг, печериці — від 17 грн./кг, сельдерей — 3-5 грн./за корінь, пучок петрушки — 1-1,50 грн., шматок гарбуза — 3-4 грн., склянка гарбузового насіння — 3 грн., лущені волоські горіхи — 20 грн./літр. Яблука та груші — від 4 грн./кг, сливи — 13 грн./кг, виноград — від 11 грн., малина — 15 грн./літр, хурма — 17 грн./кг, корольок — 25 грн./кг, гранати — 20-25 грн./кг, ківі — 25 грн./кг, апельсини — від 13 грн./кг, банани — 11-12 грн./кг.
Любителів живої риби чекав новий асортимент: морський пеленгас — від 12 до 16,50 грн./за кг, живі раки — 70 грн./кг, карасики та товстолоб — від 15 грн./кг, коропи — від 28 грн./кг.
Як завжди жваво йде торгівля у м’ясному павільйоні: підчеревина — 38 грн./кг, биток — 55 грн./кг, баранина — від 45 грн./кг, яловичина 35-50 грн./кг. Стабільні ціни на борошно, цукор та крупи. Чимало навезли зеленушок, як завершальний акорд грибного сезону, — від 30 грн. за відеречко.
Підготувала Ольга ДЕМЧУК