Чемпіонське питання відкладено на останній тур

«Полісся» із Городниці мало гарну нагоду на очах власних вболівальників поставити крапку в цьогорічній чемпіонській гонці. Для того, щоб гарантувати собі перше місце, треба було не програти головному конкуренту в особистій зустрічі. Але ФК «Коростень» переміг городничан із рахунком 1:0 і зберіг інтригу до заключного туру.
Наразі дистанція між командами складає два очки. «Полісся», яке утрималося на першому місці, в 14-му турі на виїзді посперечається із бердичівським «Шкіряником». А ФК «Коростень» також у гостях гратиме проти черняхівського «Рудена».
Після принизливої поразки (11:1) минулої середи у пропущеному матчі 8-го туру від городницького «Полісся» «Авангард» дещо реабілітувався у суботу. З рахунком 6:3 був переможений аутсайдер — володарськ-волинський «Спартак», який так і не спромігся набрати бодай одне очко у фінальній частині чемпіонату області.
Нині «Авангард» перебуває на п’ятому місці. Щоправда, має шанси фінішувати четвертим. Для цього в останньому турі треба грати на перемогу вдома із баранівським «Кераміком», який уже гарантував собі «бронзу».
Олег БРЮХАНОВ