Більше тисячі осіб взяли участь у засіданні Всеукраїнського Пенсійного клубу банку «Надра»

Більше тисячі осіб взяли участь у засіданні Всеукраїнського Пенсійного клубу банку «Надра»

У БАНКУ «НАДРА» ПРОЙШЛО ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПЕНСІЙНОГО КЛУБУ
У банку «Надра» відбулося друге засідання всеукраїнського фінансового Пенсійного клубу. Клубні зустрічі пройшли одночасно в 100 відділеннях фінустанови в усіх регіонах країни. В цілому фінансові семінари відвідали понад 1000 людей пенсійного віку.
Під час семінарів фахівці банку на практиці навчали гостей грамотно зберігати й примножувати кошти, розраховувати сімейний бюджет, користуватися банківською платіжною карткою, розраховувати прибуток за депозитом і багато чому іншому.
Наприклад, щоб навчитися ефективно розподіляти і примножувати сімейний бюджет, гості клубу ділилися на команди і прораховували щомісячні статті витрат і доходів. А щоб розмістити депозит на найбільш вигідних умовах, — розігрували реальні ситуації, де гості ставали і менеджерами фінустанови, і клієнтами, які бажають розмістити вклад у банку.
Гості зустрічі залишилися задоволені отриманими уроками з фінансової грамотності та приємним спілкуванням за чашкою чаю.
«На такому заході вперше, і мені справді було цікаво слухати банкірів. Нам наочно показували, як користуватися банківськими картками, вчили накопичувати гроші. За щоденною роботою не завжди встигаєш стежити за появою нових технологій, банківською продукцією, і це дуже добре, що нам, людям старшого покоління, є кому це все пояснити», — поділилася враженнями від зустрічі Катерина Олександрівна, одна з учасниць Пенсійного клубу в Києві.
Багато хто з учасників відзначили для себе важливість складання сімейного бюджету та накопичення коштів.
Фахівці банку «Надра» (Ліцензія НБУ №21 від 21.11.2011 р.) пообіцяли, що наступне засідання фінансового Пенсійного клубу буде святковим — зустріч пройде напередодні 9 Травня. Тому всіх учасників чекають приємні сюрпризи.