Вітання 22/2014

Вітання 22/2014































3 червня вітаємо Юлію БАГРОВУ з 30-річчям та Василя БАГРОВА з 25-річчям


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо вас. Хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З повагою родини Багрових і Феськових



3 червня — 30! Коханій дружині і гарній мамі — Юлії БАГРОВІЙ


Хай легко працюється, добре живеться, все вміється, множиться і додається. Здоров’я міцного, щастя без краю, усього найкращого щиро бажаємо!


Чоловік Віктор, донечка Вікуся та синочок Сашуня



Вітаємо з ювілеєм найкращу, найвродливішу та найдобрішу матусю, жінку та бабусю — Юлію Францівну НАЙДЮК


Дорога наша мамо, залишайся такою чесною, порядною та доброзичливою. Будь щаслива, кохана, здорова та успішна. Ми тебе любимо і цінуємо. Ти в нас — найкраща.


Чоловік, дочка, зять, син і внучки


 

Висловлюю щиру вдячність керівникам підприємств та закладів міста за всіляку допомогу ветеранам Великої Вітчизняної війни та міської організації ветеранів, а саме: «Норма» — С.В.Канюці, «Телефонъ» — А.А.Газарову, «Верес» — М.Г.Лук’янчуку, «Новоград-Волинський хлібозавод» — С.Ф.Портянку, «Новоград-Волинськсільмаш» — Л.М.Вакулюку, «Каменедробильний завод» — В.І.Прохоренко, І.С.Маяцькому, «Новофарм-Біосинтез» — В.І.Перерві, меблева фабрика «Мірт» — О.М.Ющенку, залізнична станція — Д.С.Романчуку, автовокзал — Г.І.Громико, «Укрпошта» — Г.С.Бущенко, «Біоветфарм» — В.П.Висоцькому, рекламне агентство «Пікассо» — Н.В.Підкаурі, магазину «Шпалери» — С.В.Процуну.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!


Від щирого серця вітаємо вас зі Святом останнього дзвоника, із закінченням школи і початком дорослого життя.

Відтепер перед вами відкриються тисячі доріг, і кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Але школа завжди була і залишається для вас практично другою домівкою, адже ви проводили у ній чимало часу, навчалися, спілкувалися, розвивали свої здібності.

Бажаємо вам, дорогі випускники, отримати цікаву професію, працювати в тій сфері, де вдасться себе реалізувати. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності. А всім школярам — яскравих і насичених канікул, добре відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

1 червня — Міжнародний день захисту дітей


Дорогі земляки! Від усього серця вітаємо вас з Міжнародним днем захисту дітей, який щороку відзначається в перший день літа.

Діти – майбутнє нашої держави, наш найдорожчий скарб і наша радість. І тому наш обов’язок постійно приділяти їм увагу, щоб вони росли здоровими та щасливими. На нас з вами величезна відповідальність — привести дитину на поріг дорослого життя сформованою і високоморальною особистістю. Для цього потрібно створити умови для її виховання, навчання, для проведення вільного часу.

Бажаємо тим, хто завжди поруч із дітьми, хто піклується про них, міцного здоров’я, щастя, добра, сімейного затишку. А дітям — радісного й безхмарного дитинства, адже це чудова пора сподівань та здійснення мрій!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ізраїла Ароновича ШНІРЕЛЯ — 30.05.1925 р.н.

Костянтина Івановича КАРПУШИНА — 31.05.1926 р.н.

Тетяну Іванівну ЛАПШОВУ — 03.05.1957 р.н.

Степана Карловича БІЛЕЦЬКОГО — 04.06.1927 р.н.

Людвігу Карлівну ОПАНАСЮК — 04.06.1029 р.н.

Віру Антонівну БОКАЛО — 04.06.1931 р.н.

Василя Прокоповича ГУСЄВА — 04.06.1950 р.н.

Георгія Михайловича БОЯРСЬКОГО — 05.06.1929 р.н.

Олександра Леонтійовича РОМАНЮКА — 30.05.1966 р.н.

Олега Мичеславовича КАРПІНСЬКОГО — 31.05.1962 р.н.

Юрія Дмитровича РОМАНЧУКА — 04.06.1967 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни