Вітання 36/2014

Вітання 36/2014



















































6 вересня святкує День народження Марія Ярославівна Осадчук, а 10 вересня — Ярослав В’ячеславович Осадчук


Бажаємо миру і світлої долі, запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри й наснаги, щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви будьте завжди Ви здорові й щасливі!


З любов’ю вся наша велика родина



2 вересня відсвяткувала свої славні 60 років Жанна Іванівна ЯКИМЧУК


Рідненька бабусю і мамочко мила! Спасибі, що ти нас з любов’ю зростила! Хай весни до тебе летять журавлями, щоб ти не старіла, рідненька, з роками! Дозволь, наша рідна, тебе привітати, келих піднести, ніжно-ніжно обняти, сказати найкращі для тебе слова, щоб ти здоровою завжди була! Живи у здоров’ї, у щасті, у силі, літа проти тебе хай будуть безсилі. Нехай зозуля для тебе кує щоліта многая, многая, многая літа!


Діти, внуки, правнук



8 вересня — День народження найкращої вчительки — Ірини Валентинівни САВЧИНОЇ


Кожен наш день, Ірино Валентинівно, розпочинається із Вашої гарної усмішки і доброго слова. Саме Ви відкрили нам двері у Країну Знань, саме Вам ми дали свої маленькі рученята, щоб разом долати сходинки науки. Вітаючи із Днем народження, дякуємо за тепло Вашого серця, цікаві знання та мудру науку. Бажаємо, щоб доля щедро дарувала Вам радість і добробут, щоб щастя лилося струмками, а мрії — здійснювалися!


Учні 2-В класу ЗОШ№2 та їх батьки



8 вересня святкує ювілей наша шановна, люба вчителька — Галина Карлівна ОСІНСЬКА


Ми хочемо Вас привітати у цей святковий осінній день, тепла і сонечка побажати і щоб радісно було кожен день! Бажаємо здоров’я, добра, довголіття, хай вистачить щастя на ціле століття! Хай скрізь буде лад — на роботі, в сім’ї, і радість на серці, і хліб на столі. І мрій, і бажань, і наснаги творити, щоб серцю хотілося жити й любити! Хай учні шанують, повагу дарують, злагода й мир у житті хай панують!


З повагою діти та батьки 2-А класу НВК «Гімназія імені Лесі Українки»



6 вересня зустрічає свій ювілей — 30-річчя — коханий синочок, братик, хрещений — Андрій Вікторович ГУМЕНЮК


За роком рік життя невпинно лине, дарує весен веселковий час. У цю прекрасну, світлу днину вітання щирі Ти прийми від нас. Хай доля тобі шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг. Хай будуть поруч віра і надія, як два крила, що впасти не дадуть. А сам Господь по милості наділить ще довгих літ щасливу путь.


Мама, сестричка з чоловіком, хрещеники Женечка, Ніколашка



Вітаємо з 90-річчям Галину Никонорівну ШАТОХІНУ


Здоров’я, щастя, довгих років життя.


Діти, онуки, правнуки



5 вересня своє 75-річчя святкує Антон Макарович СПІДЧУК


Вам сьогодні, рідний, сімдесят п’ять. Із вдячністю ми хочемо вітати за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати. За приклад чоловіка й сім’янина і за натруджені руки золоті. Нехай Господь пошле благословення й здоров’я хай дарують всі святі.


З повагою син Юрій із сім’єю



4 сентября поздравляю с годовщиной свадьбы любимую жену — Людмилу Валерьевну ТУПАЕЦ


Я люблю тебя, родная! Живи долго, бед не зная, легко, радостно, светло, мне с тобою повезло — твои руки так надёжны, а советы так важны! Пусть судьба тебе пошлёт много бодрости и силы, и всегда пусть будут милы, словно праздника огни, жизни радостные дни!


Любящий муж Володя



6 сентября празднует День рождения Николай Миронович ЮЗЮК


Муж мой родной, любимый, папа-дедушка незаменимый! С Днём рожденья поздравляем и от всей души желаем: счастья, радости, успеха, не грустить, не унывать, не болеть и крепче спать, не сердиться, не ругаться, никогда не волноваться! Душой и сердцем не стареть, веселиться, песни петь!


Целуем нежно жена, дочь, внук и вся родня



5 вересня відзначає 50-річний ювілей найдорожча людина, дорога дружина, люба матуся та бабуся — Ніна Олександрівна КРАВЧУК


Щиро вітаємо іменинницю. Нехай на твоєму життєвому полі сіється і родиться тільки добро. Множиться лише щастя і здоров’я, достаток і благополуччя. Хай роки залишають по собі лише світлі спогади, а майбутнє готує багато-багато щасливих літ, сповнених радістю, добром та надією.


Родина та друзі



6 вересня шлемо найкращі вітання з 50-річним ювілеєм люблячому татусю та дідусю — Віктору Володимировичу СМІТЮСІ


Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом. Що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа, Цариця Свята, дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю дочки Оля, Валя з сім’єю та син Андрій



Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Олександра Васильовича КОВАЛЬЦЯ — 5.09.1963 р.

Антона Макаровича СПІДЧУКА — 5.09.1939 р.

Бориса Олексійовича САВИЦЬКОГО — 06.09.1935 р.

Володимира Петровича СЕМЕНЧУКА — 06.09.1956 р.

Евальда Генріковича КІНЕРТА — 10.09.1941 р.

Анатолія Адамовича ШЕВЧУКА — 10.09.1963 р.

Марію Федорівну ГОРЕВИЧ — 09.09.1925 р.

Людвіга Антоновича ВЕСЕЛЬСЬКОГО — 09.09.1932 р.

Надію Степанівну ГАННОШИНУ — 11.09.1946 р.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни