Ніхто не хоче відступати

За два тури до завершення районної першості з футболу інтрига продовжує жити. У 20-му турі, ігри якого відбулися 5 жовтня, четвірка лідерів першої ліги здобула переконливі перемоги.
На першому місці залишається ФК «Несолонь», який удома здолав команду з Наталівки — 4:0. На одне очко відстає ФК «Слобода Романівська» (переміг ФК «Пилиповичі» — 7:0). Зберігають шанси втрутитися у розподіл призових місць ФК «Чижівка» та ФК «Майстрів». Команда з Чижівки цього разу виявилася сильнішою за ФК «Кануни» — 3:1, а ФК «Майстрів» скористався гостинністю ФК «Ярунь», провівши сім голів, на які господарі не відповіли жодним.
Інші матчі туру (перша ліга): ФК «Повчине» — ФК «Городниця» — 3:2; «Моноліт» (Наливна станція) — ФК «Сусли» — 4:0.
У другій лізі всі питання щодо переможця першості вже давно зняті. Ось і цього разу ФК «Середня Деражня» набрав три очки у виїзній грі проти ФК «Дідовичі» — 2:1. Хоча ФК «Токарів», який іде другим, теж виграв (3:1 у ФК «Орепи»), але його відставання від лідера становить аж 11 очок.
Інші матчі туру: «Лісгосп» — ФК «Броницька Гута» — 1:0; ФК «Барвинівка» — ФК «Піщів» — технічна перемога гостей; у парах ФК «Горбаша» — ФК «Гульськ» і ФК «Романівка» — ФК «Кикова» — технічні перемоги зараховано господарям.
Олег БРЮХАНОВ