Піднявши штангу, втричі важчу за себе, звягельчанин став абсолютним чемпіоном Кубку Полісся!

187,5 кілограм у становій тязі підкорилися спортсмену з Новограда-Волинського Олександру Рубанському. Цей результат він продемонстрував під час другого Кубку Полісся з пауерліфтингу, що проводився 25 жовтня у Житомирі. Таким чином Олександр став абсолютним чемпіоном змагань, а також — чемпіоном серед юнаків у відкритій віковій категорії (вагова — до 67,5 кг).
А найбільшу вагу на змаганнях подужав Вадим Омельчук — 240 кг. І це — перше місце у відкритій віковій категорії (вагова — до 100 кг).
На першому місці у змаганні юніорок, піднявши штангу вагою 110 кг, завершила турнір Людмила Сус. В її активі — норматив на звання кандидата у майстри спорту.
Олена Пилипчук здобула перше місце у відкритій категорії і друге — серед юніорок (із результатом 92,5 кг).
Денис Сушицький, піднявши 160 кг, став другим серед юнаків у категорії до 67,5 кг.
Також друге місце у відкритій категорії — у Назара Сокола (подужав 145 кг) і третє — серед юнаків (вагова категорія до 67,5 кг).
Відзначимо, що у змаганнях взяли участь спортсмени з Києва, Бердичева, Шепетівки, Олевська, Ірпеня, Переяслав-Хмельницього, Малина і, навіть, із Луганська.
«Для всіх прихильників пауерліфтингу з Новограда-Волинського є гарна новина. Після затвердження календаря змагань федерації UPA стало відомо, що перші змагання під егідою федерації — відкриття сезону 2015 року — планується провести у Новограді. Попередня дата — 14 лютого 2015 року», — повідомив «Звягелю» представник федерації UPA в нашому регіоні Вадим Омельчук.
Олег БРЮХАНОВ