ПОЗДРАВЛЕНИЯ 47/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 47/2008











































22 ноября поздравляем с юбилеем Анатолия Ивановича МЕЛЬНИКОВА


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый! С 70-летием поздравляем и всяческих благ желаем. Чтобы ты никогда не болел, чтобы ты никогда не старел, чтобы вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким!


Жена, дочь, зять и внуки



19 листопада вітаємо з ювілеєм — 50 років Галину Степанівну ДІДИК з c.Пилиповичi


Доню, голубко ти наша єдина, тебе вітає вся наша родина. Тож будь ти здорова, щаслива, ніколи не сердься, хоч важко тобі, бо ти у нас, мила, на світі, єдина, бажаємо, щастя тобі на землі.


З любов’ю тато, мама, вся родина



19 листопада рідненьку дружину, маму, бабусю Валентину Миколаївну ПТАШНИК вітаємо з 50-річчям


В день осені і зоряних ночей святкуєм дружньо мамин ювілей! За столом банкетним, що зібрав гостей, всіх найкраща Мама — не звести очей! Як рожевий ранок усмішка сія, полуничкою пахнуть ніжнії вуста. Джерельцем живильним голосок бринить, тугу він розвіє, серце звеселить. Ми щасливі, рідна, що у нас ти є, хоч самі — дорослі, але то пусте. Тебе не замінять діти й дружина, хай Бог посилає Мамі довгий вік. Не рахуй, рідненька, ти свої літа, бо для нас ти завжди гарна й молода.


З любов’ю та повагою чоловік, сини, невістки та внуки Олег та Денис



22 листопада дорогу маму Любов Федорівну ВАСИЛЬЧУК вітаємо з ювілеєм!


Ненько Ви наша, матусе рідненька, сонечко в небі ясне. Цей день святковий ми всі пам’ятаєм, дозволь привітати сьогодні тебе. Хай Бог повертає Вам втрачені сили, шле з неба здоров’я і радість душі. Злетілись ми разом у рідне гніздечко, щасливі Ви, мабуть, сьогодні, рідненька. Ми знаєм, як трепетно б’ється серденько. Уклін Вам земний, дорогенька.


З повагою донька Тетяна



23 ноября отмечает свой юбилей дорогая наша мама и жена Валентина Валентиновна СТЕПАНЮК


В этот день желаем: быть всегда счастливой! Цвести пышнее всяких роз! Дорогу счастья торопливо пройти без горя и без слёз! Побольше радости, успеха! Прожить желаем сотню лет, не зная горя, слёз и бед!


Муж Валерий, дети Юлия, Андрей



25 ноября празднует свой юбилей Нина Ивановна РАДЧУК


Мама милая, родная и бабуля дорогая, поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть. Желаем счастья, здоровья, всех земных благ.


Муж, дочки и внук



21 ноября отмечает свой День рождения Елена Николаевна АНДРОЩУК


Милая, добрая, нежная, славная! Сколько исполнилось — это не главное. В жизни желаем быть самой счастливой, всеми любимой, веселой, красивой. Алёнушка, здоровья тебе и благополучия.


Бабушка и вся родня



20 ноября отмечает свой 60-й День рождения любимый муж, заботливый отец, дорогой дедушка Михаил Дмитриевич ГАВРИЛЮК


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый! С юбилеем поздравляем и всяческих благ тебе желаем. Чтобы ты никогда не болел, чтобы ты никогда не старел, чтобы вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким!


Жена, дочь Таня, зять Саша, внуки Тимофей, Анфиса, сын Дима, невестка Наташа, внучка Даша, родные



22 листопада вітаємо з 70-річчям дорогого Анатолія Трохимовича ЧУМАЧОВА, а 15 грудня — Олену Йосипівну


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла ваша ювілейна дата. Хай щастя вашу долю не минає, нехай завжди вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові і багаті, хай усмішка не сходить з лиця. Мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості вам без кінця. Ми вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


Володя, Надя і Галя з сім’ями


 

22 ноября празднует 50-летие Любовь Федоровна ВАСИЛЬЧУК


В любви своей всесильна и проста, тебе присущи ум и красота, уменье дивное нам сердце отдавать, улыбкой нашу душу согревать. Так оставайся ещё долго молодой, такой же нежной и заботливой такой, дари всем счастье, ласку и тепло, с тобою всем нам повезло. Живи сто лет, очаг наш охраняя, единственная, милая, родная.


Сын Алексей