Триває весняний благоустрій

Триває весняний благоустрій

У Новоград-Волинській громаді пройшли толоки з прибирання, висадки дерев та квітів, господарського впорядкування територій.
Висаджено дерева біля водойми по вул.Шевченка, 103а (район залізничного переїзду); прибрано територію біля Будинку рад, у Парку культури та відпочинку, де також висаджено дуби та ялини; прибрано захаращені території по вул.І.Мамайчука та навпроти ЗОШ №7; на вул.Леваневського (біля Будинку офіцерів); прибрано правий берег річки Случ від пішохідного мосту до Фортеці; висаджено квіти біля пам’ятного знака «Чорнобиль».
До весняного благоустрою долучилися працівники всіх структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, міський голова Микола Боровець та його заступники.
У межах Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» 23 квітня в Парку Перемоги, що біля гарнізонного Будинку офіцерів, висадили близько 200 саджанців дубів та кленів.
Активну участь у прибиранні території парку та озелененні взяли секретар міської ради Оксана Гвозденко, начальник управління ЖКГ Василь Осадчук, депутати міської ради, члени Молодіжної ради, тренери спортивної школи, працівники КП «Новоград-Волинськжитлосервіс», члени ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців-учасників АТО».
«У межах Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» 23 квітня біля Будинку офіцерів були висаджені квіти. Члени ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО», щиро дякуємо вам за ідею та її втілення в життя. Ця клумба є кращою в нашому місті. Пам’ятаємо про синів, чоловіків, татусів, які боронили Україну!» — написала на своїй сторінці у Фейсбуці секретар міської ради Оксана Гвозденко.
До толок долучилися й військовослужбовці Новоград-Волинського гарнізону. Зокрема, військові в/ч А2925 висадили вздовж дороги по вул.Сагайдачного липи.
Працівники Новоград-Волинської комунальної рятувальної станції на воді висадили близько 40 дерев породи «сосна» на березі річки Случ.
Працівники та вихованці дошкільного закладу №4 «Сонечко» здійснили висадку та полив рослин на території закладу та впорядкували дитячі майданчики.
До акції «За чисте довкілля» долучилися військовослужбовці та працівники 31-го гарнізонного Будинку офіцерів, управління соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради, Майстрівської школи, ЗОШ I-III ступенів №7 та Ліцею №11, які організували прибирання та упорядкування зелених насаджень на своїх територіях. Небайдужі жителі вулиці Старицького та провулка Олейнікова прибрали сміття, яке лежало вздовж стін гаражного кооперативу.
За матеріалами міської ради