«Ми — не проти когось, ми — за справи»

«Ми — не проти когось, ми — за справи»

На зустріч із народним депутатом України Володимиром Литвином — у вівторок, 20 жовтня, у Палац культури прийшло багато новоград-волинців — попри погану погоду та загальні негаразди у державі. Зустріч зібрала повний зал людей із принциповою позицією, котрі зі зміною «вітру» у політиці залишилися з тією ж політичною силою, яку представляли раніше — з міською організацією Народної Партії. Не секрет, що окремі екс-«народники» стали прибічниками «зручніших» партій. Очевидно, що відсутність принципової позиції — це найкраща рекомендація кожної людини у будь-якій ситуації. У даному випадку — для тих виборців, які аналізують ситуацію й уміють робити висновки. «Деякі вже лацкани на піджаках збільшували, щоб нагороди вішати», — зауважив Володимир Михайлович про земляків, яких підтримав свого часу, і яким це не завадило стати «перебіжчиками».
Головною тезою виступу Володимира Литвина стало те, що команда його однодумців — велика і потужна, що вона вірить у майбутнє Новограда і має величезний досвід роботи. «Ми — не проти когось, ми — за щось. Ми — за справи», — резюмував народний депутат України, спираючись на факти реальної допомоги, наданої місту і району впродовж його діяльності. «Оцим я займався, а не просуванням і рекламою Народної Партії». Якими б красивими гаслами не користувалися перед виборами усі інші представники місцевого виборчого процесу, ніхто з них не має підстав говорити про таку кількість реалізованих справ. Це — очевидно, як і те, що немає жодної сільської школи чи лікарні, яким би не допоміг Литвин. І список цей можна продовжувати довго, але проблем, на жаль, залишається дуже багато.
На зустрічі обговорили реалізовані командою Народної Партії засади попередніх політичних програм, аналізували українські та місцеві проблеми, шукали шляхи їх рішення, міркували про наміри і плани на майбутнє. На посаду міського голови Народна партія підтримала кандидатуру першого заступника міського голови Миколи Усенка.