Визначилися переможці й призери турніру з футзалу «Різдвяні дзвони 2020-2021»

Визначилися переможці й призери турніру з футзалу «Різдвяні дзвони 2020-2021»

Унаслідок карантинних обмежень, що тривалий час діяли на території Житомирської області, вирішальні матчі шостого відкритого районно-міського турніру з футзалу «Різдвяні дзвони 2020-2021» відбулися аж у травні.
10 травня в спортивній залі промислово-економічного технікуму пройшли ігри за треті місця та фінали в трьох лігах.
Бронзовими призерами стали «Верес» (Колодянка) — друга ліга; «Нива» (Майстрів) — перша ліга; ФК «Жолобне» — Прем’єр-ліга.
Четверті місця відповідно посіли «Легіон» (технікум), «Фортуна» (Слобода Романівська) і «Металіст» (Чижівка).
Як і очікувалося, видовищними вийшли фінали.
У другій лізі «Нива-2» (Майстрів) з рахунком 4:3 перемогла «Сокіл». Хоча команда з Ореп до останніх секунд йшла в атаку й гра ледве не перейшла в додатковий час.
Чого не сталося у фіналі другої ліги, те відбулося в першій лізі. Дві рівні за грою молоді команди — «Полісся-2» (Сусли) і «Юність» (Гірки) завершили основний час із рахунком 4:4. Причому, футболісти з Гірок втратили перевагу в три голи. У додатковий час команди влаштували «гойдалки», забивши на двох п’ять голів. І підсумковий рахунок 7:6 виявився на користь Суслів.
Лише фінал був хоч і багатим на голи, проте без інтриги. Багаторазовий переможець попередніх турнірів — ФК «Смолка» домінувала над «Ураганом» із Жадківки, що й вилилося в підсумкові 11:2. Щоправда, для «Урагану» вихід до фіналу — це вже велике досягнення. А для «Смолки» — черговий заслужений трофей до й так немалої колекції.
Додамо, що організатори й спонсори турніру (Новоград-Волинська районна федерація футболу, голова — Василь Гордійчук; підприємство «Птахівник», керівник — Андрій Мармалюк) передбачили дев’ять індивідуальних номінацій. Пам’ятними статуетками нагороджені кращі гравці, воротарі й бомбардири у всіх трьох лігах. А кожна з команд-призерів отримала перехідні кубки.
Олег БРЮХАНОВ
Фото автора