Інформація щодо поширення коронавірусної інфекції в Новоград-Волинській громаді

«Протягом минулої доби серед жителів міста виявлено один новий лабораторно підтверджений випадок захворювання на коронавірус», — поінформувала 12 травня заступник начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради Леся Становська.
Днем раніше нових випадків не виявлено.
Станом на 12 травня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 356 осіб із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, у тому числі — 7 дітей. (Станом на 11 травня — 380 осіб; із них — 6 дітей).
На стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 64 хворих на коронавірусну інфекцію. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі,
36 осіб знаходяться на кисневій підтримці, з них 4 пацієнти — на апараті ШВЛ.
Шановні мешканці громади, бережіть себе та рідних, дотримуйтеся правил протиепідемічної безпеки: дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів вчасно звертайтеся до сімейного лікаря!
Охочі вакцинуватися від COVID-19 можуть зареєструватися на порталі «Дія», через Національний контакт-центр Міністерства охорони здоров’я за телефоном: 0 800 60 20 19, а також за допомогою мобільного додатку «Дія 2.0» та очікувати повідомлення про запрошення на вакцинацію.
За інформацією міської ради