ФК «Ярунь» удруге поспіль перемагає з великим рахунком!

ФК «Ярунь» удруге поспіль перемагає з великим рахунком!

15 травня відбулися матчі другого ігрового дня в чемпіонаті та першості Житомирської області з футболу.
У вищій лізі «Звягель», завдяки дублю Олександра Корнійчука, з рахунком 2:0 здобув гостьову перемогу над командою «Агролайф» (Новоселиця).
«Звягельчани після гри в Ставках провели другий поспіль найдовший виїзд чемпіонату — в Новоселицю, де грали також проти одного з фаворитів турніру — команди «Агролайф». Підопічні Руслана Скидана показали хорошу гру як у захисті, так і в атаці. У той час декілька гравців основи «Агролайфу» отримали травми і не змогли дограти матч. Дубль Корнійчука — перші голи сезону — і «Звягель» реваншується перед своїми вболівальниками за поразку в Ставках з аналогічним рахунком», — пише сайт Новоград-Волинської міської асоціації футболу.
З рахунком 1:0 здобула перемогу на виїзді і команда «Звягель-2», яка грає в першій лізі обласного чемпіонату. Голом на 4-ій хвилині відзначився Артем Гороницький.
У межах розіграшу другої ліги обласної першості вдруге поспіль на домашньому стадіоні перемагає ФК «Ярунь».
У першому турі вони досягли звитяги — 5:0, цього разу чотири «сухі» голи отримала команда СК «Іванівка-2017» (Березівська ОТГ). Голами відзначилися Н.Хильчук, Р.Ящук і В.Ейсмонт (двічі).
Після двох турів максимум очок у другій лізі мають ФК «Ярунь» і «Колос» (Путиловичі), але лідирують саме ярунчани, у яких просто вражаюча різниця забитих-пропущених — 9:0.
Відзначимо, до в другій лізі з дев’яти попередньо заявлених команд залишилося вісім. Тобто, чемпіонат став «коротшим» для кожної команди на дві гри. Але вся боротьба, звісно, ще попереду. У третьому турі на команду Яруня очікує виїзний матч у Хорошеві.
Досі без очок ще один представник Новоград-Волинського району — «Керамік» з Баранівки. У другому турі першої ліги він поступився з рахунком 0:5 команді з Радомишля.
У чемпіонаті України серед учасників АТО в межах третього туру гру «Звягель-АТО» — «Волинь-АТО» перенесено.
У наступному турі, що запланований на 22 травня, новоград-волинську футбольну спільноту можуть зацікавити такі матчі: «Звягель» — «Миропіль» (17:00); «Хорошів» — «Ярунь»; «Керамік» — «Олевськ»; «Тернопіль-АТО» — «Звягель-АТО». «Звягель-2» в цьому турі не грає.
Олег БРЮХАНОВ