ФК «Ярунь» лідирує «на максимумі», «Звягель» удруге поспіль перемагає

Минулої суботи відбулися матчі третього ігрового дня обласного чемпіонату з футболу.
«Звягель» після стартової невдачі в Ставках здобув другу поспіль перемогу. Цього разу новоградці на домашньому стадіоні розгромили ФК «Миропіль» — 7:0.
Голами відзначилися О.Корнійчук, М.Багінський (двічі), М.Березін (двічі), І.Бондарук (двічі).
«Звягель» набрав шість очок за підсумком трьох турів і наразі посідає третє місце у вищій лізі. Лідирує «Полісся» зі Ставків, у якого дев’ять очок. На другому місці — ФК «Бердичів» (7 очок), який у центральному матчі третього туру в гостях із рахунком 1:0 переміг коростенський «Мал». Коростенська команда — четверта (6 очок).
Максимум очок у трьох стартових турах у другій лізі здобув ФК «Ярунь». Після двох домашніх ігор (перемоги — 5:0 і 4:0) ярунчани вперше вирушили на виїзд — у Хорошів. Господарі повели в рахунку на 32-ій хвилині, але в другому таймі ФК «Ярунь», завдяки дублю М.Ящука, вирвав перемогу — 2:1.
ФК «Ярунь» — наразі єдина команда в другій лізі, яка не втратила очок. Найближчі переслідувачі — «Колос» (Путиловичі) й ФК «Черняхів» — мають по шість залікових балів.
«Звягель-2», який, нагадаємо, грає в межах першої ліги, у звітному турі не грав. А наші сусіди — «Керамік» із Баранівки — нарешті розжилися першим турнірним очком, зігравши вдома з рахунком 0:0 із ФК «Олевськ». Щоправда, «Керамік» так і залишається на останньому місці. «Звягель-2» поки що — п’ятий, проте провів на одну гру менше, ніж лідируюча група.
Олег БРЮХАНОВ