22 травня в селах Майстрові і Великому Молодькові відзначили День села

22 травня в селах Майстрові і Великому Молодькові відзначили День села

Унаслідок адміністративно-територіальної реформи ці села віднедавна є частиною Новоград-Волинської міської територіальної громади.


Спільними зусиллями міських управлінь і відділів та старост сіл (Геннадія Челядіна і Лариси Левчук) відбулися святкові заходи, що викликали інтерес і в дорослих, і в дітей.
На центральних майданах діяли атракціони, проводилися майстер-класи, тематичні ігри та спортивні турніри.

Управління культури і туризму міської ради організувало велопробіг від площі Лесі Українки вулицею Шевченка до клубу в селі Майстрові.
Перед численною аудиторією виступили муніципальний духовий оркестр міського Палацу культури та військовий оркестр 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, а також місцеві творчі колективи.

Міський голова Микола Боровець відвідав обидва села, виступивши з вітальними словами.
«Усі досягнення, якими багате село, складаються зі щоденної праці та наполегливості його жителів. Радий висловити слова вдячності всім, хто бере активну участь у благоустрої та житті села, хто словом і ділом змінює громаду на краще. У взаємопідтримці та з вірою в серці зможемо пройти крізь усі негаразди!» — зазначив Микола Боровець.
Під час ранкової літургії у Свято-Миколаївській церкві (с.Великий Молодьків) та у Свято-Михайлівській церкві (с.Груд) він також привітав прихожан із храмовим святом.
Працівники органів місцевого самоврядування, духовенство, гості й учасники заходів хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих земляків-жителів сіл на Сході України.
Олег БРЮХАНОВ
Фото міської ради