Викрили причетного до крадіжки з приватного подвір’я

Поліцейські встановили причетність жителя Звягельщини до крадіжки майна з домоволодіння місцевого жителя. Триває досудове розслідування.
Днями до правоохоронців звернувся 29-річний житель Новограда-Волинського із заявою про крадіжку з його обійстя, яке знаходиться в с.Суємцях. Чоловік повідомив, що зникли металеві завіси з паркана та дверей, чавунна плита та інші речі на загальну суму понад 5000 гривень.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи райвідділу задокументували всі обставини події.
Працівники карного розшуку опитали місцевих жителів та встановили, що до крадіжки, ймовірно, причетний 35-річний односельчанин заявника. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою та нанесення тілесних ушкоджень.
Він свою провину визнав та розповів, що вирішив забрати чуже майно, зважаючи на те, що до будинку тривалий час ніхто не навідувався. Чоловік зламав частину паркана, відчинив ворота та викрав із подвір’я металеві речі, які можна було б здати в якості металобрухту. Частину викраденого правоохоронці вилучили.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) КК України. Відповідно до чинного законодавства, таке діяння карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.
Новоград-Волинський районний відділ поліції