ФК «Ярунь» здобув четверту перемогу поспіль!

ФК «Ярунь» здобув четверту перемогу поспіль!

Учетверте зі старту сезону ФК «Ярунь» потішив своїх уболівальників переможною грою. У четвертому турі чемпіонату Житомирської області з футболу серед команд другої ліги ярунчани перемогли ФК «Черняхів» — 3:1.
Із дванадцятьма очками ФК «Ярунь» очолює турнірну таблицю другої ліги. На другому місці — ФК «Малин», у якого сім очок у трьох іграх.
У вищій лізі новоградський «Звягель» у четвертому турі не грав. Але вигідно для звягельчан завершилася очна гра конкурентів: «Полісся» (Ставки) і «Мал» (Коростень) зіграли внічию (1:1). Ще один претендент на місце в призовій трійці — ФК «Бердичів» — переміг у гостях «Арсенал-ДЛГ» (Овруч) — 3:1.
«Звягель» посунувся на четверту сходинку турнірної таблиці із шістьма очками. «Полісся» і «Бердичів» мають по десять очок, «Мал» — сім, але всі вони провели на гру більше, ніж новоградська команда.
У першій лізі «Звягель-2» із рахунком 4:1 завдав удома поразки ФК «Радомишль». Голами відзначилися М.Музичук (тричі) й А.Гороницький.
Звягельські дублери перебувають на третьому місці, проте з гарними перспективами піднятися вище, оскільки мають гру в запасі.
«Керамік» (Баранівка) пропускав тур.
Олег БРЮХАНОВ