Правоохоронці вилучили наркотичні речовини в місцевого жителя

Поліцейські виявили у 24-річного звягельчанина, ймовірно, нарковмісну сировину. За цим фактом розпочато досудове розслідування.
2 червня, близько 16 години, на одній із вулиць міста поліцейські помітили молодика, поведінка якого видалася підозрілою. Працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили його для проведення поверхневої перевірки. У хлопця виявили пакунок із подрібненою рослинною масою зеленого кольору, ймовірно, канабісом.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського районного відділу поліції, працівники якої задокументували всі обставини та вилучили у молодика виявлене.
У межах кримінального провадження виявлене направлено на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України, що передбачає покарання штрафом — від тисячі до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.
Новоград-Волинський районний відділ поліції