Поминання 23/2021

Поминання 23/2021



























Хто пам’ятає, — пом’яніть, а хто забув, — згадайте


12 червня минає 40 днів, як перестало битися серце нашої любої мами, дружини, бабусі, свахи — Наталії Анатоліївни СИРДІЙ

10.05.1961-04.05.2021 р.


Пробач, рідненька, що не змогли тебе врятувати, пробач, що не змогли тобі допомогти. Біль розриває наші серця. Як нам, рідненька, тебе не вистачає. Ти була для нас вогником життя, сонечком, яке всіх зігрівало і за всіх хвилювалося. Ти живеш, рідненька, у наших серцях. Хай сонечко зігріває твою останню домівку, хай м’якою і теплою буде земля, хай добрі ангели охороняють твій спокій. Нехай у цей день згадають добрим словом усі, хто тебе знав. Матуся не вмирає, її просто з нами немає. Царство Небесне, дорога, рідна і незабутня.


Вічно сумуючі чоловік, син, невістка, дочка, зять, онучки, свати і вся родина


10 червня минув рік, як пішов із життя учитель історії ЗОШ №10 — Микола Миколайович РАФЄЄВ


Швидко минає час, але не стирає з пам’яті спогади про нашого колегу.


Педагогічний колектив


8 червня минуло 5 років, як пішов з життя наш дорогий чоловік, батько, дідусь — Василь Григорович ДЕМЧУК


Серце не вірить, душа не сприймає, що серед живих тебе вже немає. Як сумно без тебе, рідненький, і серце болить. Так хочеться ще раз тебе обійняти й побути з тобою хоча б ще на мить. Світла пам’ять назавжди залишиться в наших серцях, нехай земля береже твій вічний сон. Хто знав тебе, любив, дружив, — нехай тебе з нами згадає і пом’яне добрим словом і тихою молитвою.


Вічно сумуючі дружина, доньки, внуки, рідні та друзі


13 червня минає 40 днів, як пішла у вічність наша рідна матуся, бабуся, прабабуся — Галина Кирилівна ДАНИЛЬЧУК


Тяжка хвороба забрала Твоє здоров’я, а безжальна смерть вирвала з життя. Зі слізьми на очах низько схиляємо голови над Твоєю могилою. Спи спокійно. Пам’ять про Тебе навіки залишиться в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій Твоїй душі.


З глибоким сумом син, дочки, невістка, зяті, онуки та правнуки


8 червня — 10 років світлої пам’яті нашого рідного Володимира Івановича КОВАЛЬЧУКА


Світла пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях.

Усі, хто знав, — згадайте та пом’яніть добрим словом, тихою молитвою.


Сумуючі рідні


На небі потрібні Янголи…


Цей світ передчасно покинула Берегиня роду, неймовірна, безмежно любляча, турботлива Жінка, Мама, Бабуся, Дружина, Донька, Друг, мила й люба нашим серцям Валентина Іванівна НАЗАРУК


Відкрита, чиста, щира, мудра душа полетіла туди, де немає більше болю. Світла пам’ять про Вас назавжди в наших серцях. Любов і добро, щедро посіяні Вами, проростатимуть завжди. Скорбуємо, розділяємо біль втрати з рідними й близькими.


Родина в Туреччині