Визначилися фіналісти районних футбольних кубків «Весна надій»

Визначилися фіналісти районних футбольних кубків «Весна надій»

Минулої неділі відбулися півфінальні матчі малого й головного кубків «Весна надій», що проводяться під егідою Новоград-Волинської районної федерації футболу (голова — Василь Гордійчук).
Найрезультативнішою стала гра між ФК «Смолка» та ФК «Ураган» (Жадківка), у якій новоградська команда перемогла — 6:4.
В іншому півфіналі «Авангард» із Горбаші розгромив баранівський «Керамік» — 4:0. Відзначимо, що «Керамік» напередодні у чвертьфіналі проявив себе як вольова команда: поступаючись у рахунку в Чижівці, ще й граючи в меншості, звів матч до нічиєї, а в серії пенальті виявився результативнішим.
Проте в Горбаші в гостей було небагато шансів повторити попередній успіх. «Авангард» — досвідчений кубковий боєць, і тепер на місцевих уболівальників чекає принциповий фінал головного кубка «Весна надій»: «Авангард» — «Смолка».
Фіналісти малого кубка визначалися у двох іграх.
«Авангард» (Довбиш) після домашньої перемоги над «Олімпіком» (Піщів) із рахунком 2:0 довів свою перевагу і в гостях — 4:1.
Куди принциповіше все було в парі «Нива» (Майстрів) — «Колос» (Дубрівка). Першу гру команди не дограли, матч було зупинено через дисциплінарні порушення. Рішенням контрольно-дисциплінарного комітету від 1 червня обом командам було зараховано технічну поразку.
Тож другий фіналіст малого кубка «Весна надій» визначався в одній грі (тобто, у матчі-відповіді), цього разу — на полі в Майстрові. Господарі здобули мінімальну перемогу — 1:0 і зустрінуться у фіналі з довбиським «Авангардом».
Олег БРЮХАНОВ
Фото районної федерації футболу