Інформація щодо поширення коронавірусної інфекції в Новоград-Волинській громаді

«Протягом двох попередніх діб серед жителів міста не виявлено нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус», — поінформувала 9 червня заступник начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради Леся Становська. В інформації за 7 червня йшлося, що виявлено 4 випадки.
Станом на 9 червня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 146 осіб із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, у тому числі — 6 дітей. На 8 червня було 159 осіб (6 дітей), на 7 червня — 173 особи (6 дітей).
Станом на 9:00, 9 червня, на стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 29 хворих на коронавірусну інфекцію. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 14 осіб знаходяться на кисневій підтримці, з них три пацієнти — на апараті ШВЛ. За минулу добу від ускладнень коронавірусної інфекції померла 58-річна жителька міста.
Шановні мешканці громади, бережіть себе та рідних, дотримуйтесь правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів вчасно звертайтеся до сімейного лікаря!
Охочі вакцинуватися від COVID-19 можуть зареєструватися на порталі «Дія», через Національний контакт-центр Міністерства охорони здоров’я за телефоном: 0 800 60 20 19, а також за допомогою мобільного додатку «Дія 2.0» та очікувати повідомлення про запрошення на вакцинацію.
За матеріалами міської ради