«Звягель» здобув третю перемогу в чемпіонаті

12 червня відбулися ігри шостого туру чемпіонату Житомирської області з футболу.
У вищій лізі загострилася ситуація на горі турнірної таблиці. «Полісся» (Ставки) з рахунком 1:3 поступилося на виїзді команді «Агролайф» (Новоселиця). Чим скористалися «Звягель», «Мал» і «Бердичів», які свої матчі виграли.
СК «Радовель» — «Звягель» (Новоград-Волинський) — 1:3. Голами за звягельчан відзначилися Микола Березін (двічі) й Олександр Корнійчук.
Лідирує ФК «Бердичів», у якого 14 очок. Нижче — «Мал» (13 очок). На третьому місці — «Полісся» (11 очок). «Звягель», маючи 9 очок, розташувався на четвертому місці, проте має гру в запасі, порівняно з командами лідируючої трійки.
* * *

У першій лізі «Звягель-2» поступився на виїзді команді СК «Овруч» — 1:2. За звягельчан забив Артем Гороницький.
На переможну стезю став «Керамік» із Баранівки, який розтрощив ФСК «Іршанськ» — 6:1.
Лідирує «Полісся-2» (Ставки) — 13 очок.
«Звягель-2» опинився на четвертому місці — 9 очок.
Підправив турнірне становище «Керамік», який тепер — на п’ятому місці (7 очок).
* * *

Зазнав розгрому з рахунком 0:7 ФК «Ярунь». Ярунчани гостювали на полі добротної команди — ФК «Малин», яка має цьогоріч чемпіонські амбіції. Та все ж сім «сухих» — забагато... Керівник команди Олександр Данчук пообіцяв зробити висновки і, можливо, навіть прийняти кадрові рішення. Тим більше, що через тур — перерва між колами чемпіонату і є можливість пошукати підсилення.
ФК «Малин» очолив турнірну таблицю другої ліги — 13 очок (5 ігор). По 12 очок (але в шести іграх) мають ФК «Ярунь» і «Колос» (Путиловичі).
* * *

У першому матчі чвертьфіналу Кубка Житомирської області з футболу пам’яті Героїв Небесної Сотні «Звягель» на виїзді з рахунком 1:0 здолав ФК «Бердичів».
«Звягель-2» удома зіграв унічию (1:1) із командою «Полісся-2».
Олег БРЮХАНОВ