Учні десятої школи стали лауреатами обласного фестивалю

Учні десятої школи стали лауреатами обласного фестивалю

У житомирському Домі української культури відбулася церемонія нагородження переможців та дипломантів обласного літературного фестивалю-конкурсу «Обрії душі».
Метою фестивалю-конкурсу є реалізація дитячої літературної творчості, формування патріотичної свідомості, популяризація української культури, мови й народних традицій.
У конкурсі взяли участь здобувачі освіти Новоград-Волинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 художньо-естетичного профілю, які презентували авторські роботи в номінаціях «Поезія» та «Проза», за що отримали дипломи та подарунки від організаторів і спонсорів фестивалю.


Валерія Осіпова (7-Б клас), Анна Денисюк (7-Б клас) та Лілія Чернецька (6-Б клас) стали лауреатами конкурсу, а Єлизавета Шевеленко (5-Б клас) та Андрій Чернецький (7-Б клас) відзначені як дипломанти.
Вітаємо наших юних талантів та бажаємо їм подальших творчих успіхів на поетичній ниві! Молодці! Пишаємося вами!
Звягельський край має особливу силу, завжди славився своїми видатними мешканцями, дав наснагу до творчості багатьом талантам, зокрема, зростив та виховав невмирущу Лесю Українку.

Дуже важливою є всебічна підтримка учнівської молоді, бо їх проймає патріотична аура, їхні твори пишуться не просто рукою, а дотиком душі.
Можливо, колись хтось із цих юних обдарувань зробить значний внесок у розвиток української культури!
Щиро та зворушливо вони розкривають свою любов до рідного краю і висловлюють упевненість та віру у велике майбуття міста та України!
Учителі ЗОШ №10