Золота молодь Звягельщини-2021

Золота молодь Звягельщини-2021

ЗНАЙОМТЕСЯ: МЕДАЛІСТИ МІСТА Й РАЙОНУ
Пролунав останній дзвоник, і перед кожним із учорашніх школярів відкриваються двері дорослого життя. Яким воно буде, значною мірою залежить від них самих. Адже шкільні роки, коли вони перебували під постійною опікою батьків та вчителів, залишаються в минулому. Водночас кожен із випускників покидає школу не з порожніми руками, а маючи багаж знань і вмінь, які, маємо надію, не раз допоможуть молоді у виборі правильних життєвих рішень.
Звісно, що не завжди оцінки в школі відіграють визначальну роль у подальшому житті людини. Утім, школярі, котрі щороку демонстрували найвищий рівень знань із кожного предмету, без сумніву, заслуговують на особливу повагу.
Які вони — щасливі володарі золотих та срібних медалей? Відповідь на це питання дає газета «Звягель», представляючи вашій увазі нашу традиційну рубрику, підготовлену спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Новоград-Волинської міської ради, методичним центром відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації та відділами освіти об’єднаних територіальних громад.



























































































































































































ГОЛАВСЬКА Діана, Ліцей №1, золота медаль


— Дякую вчителям за їхню щоденну благородну працю, за безмежне терпіння, за цікаву подорож Країною знань.

Щира вдячність першій учительці та класному керівнику за турботу, любов, ласку, відверті розмови та цінні поради. Низький вам уклін!


ДІХТІЄВСЬКА Аліна, Ліцей №1, золота медаль


— Любі мої батьки, ви — перші, кому потрібно дякувати за те, що я виросла саме такою. Ви завжди вірили в мої сили, учили долати труднощі та не втрачати віри. Дорогі вчителі, вклоняюся кожному з Вас та дякую за любов, розуміння, мудрі поради, ви назавжди залишитеся в моєму серці!


КУЦ Вадим, Ліцей №1, золота медаль


— Прагну вступити до омріяного вищого навчального закладу та в майбутньому стати дипломатом.

Сподіваюся, удача мені не знадобиться.

Дякую рідній школі й батькам за підтримку й розуміння!


ЛІНЧУК Софія, Ліцей №1, золота медаль


— Школа навчила мене не лише основам наук, а й умінню переборювати свої страхи та бути впевненою в собі. Тут я зустріла найкращих друзів, які допоможуть та підтримають у важку хвилину. Спасибі вчителям, які зробили мене освіченою людиною. Вдячна батькам, які привели мене саме в цей навчальний заклад.


НИЧИПОРУК Олександра, Ліцей №1, золота медаль


— У кожного з нас життя складеться по-різному.

Але одне я знаю точно: крокувати ми будемо з честю, адже наші вчителі доклали для цього максимум зусиль.

Ми маємо виправдати їх очікування.


СТАРОДУБ Тетяна, Ліцей №1, золота медаль


— Прощаючись із рідним ліцеєм, я щиро дякую учителям за те, що відкрили мені неймовірні таємниці знань, навчили впевнено йти до поставленої мети, долати труднощі та перемагати!

Низький уклін батькам, які пройшли зі мною цей цікавий і водночас складний шлях.


БОЙЦОВА Марія, Ліцей №1, срібна медаль


— Найщирішу подяку хочу висловити батькам. Вони не дали мені зневіритися та підтримували завжди. Також дякую своїй першій учительці Вірі Миколаївні Ляутовій, яка всі ці 11 років вірила в мене, а класним керівникам — за підтримку. Однокласникам дякую за неймовірні емоції та незабутні спогади.


МОРОЗЮК Марина, Ліцей №1, срібна медаль


— Хочу згадати людей, які завжди були поруч зі мною. Любі батьки, я дякую вам за вашу безмежну любов, за переживання, уміння вислухати, підтримати і допомогти.

Дорогі вчителі, вдячна вам за безцінні знання, за розуміння, за те, що навчили досягати поставленої мети.


ТЕСЛЕНКО Віта, Ліцей №1, срібна медаль


— 11 років шкільного життя були складним, але дуже важливим етапом мого зростання. Безмежна вдячність батькам, які підтримували мене і допомагали долати труднощі.

Дякую вчителям, які були для мене справжніми друзями і мудрими порадниками.


СОКОЛОВСЬКА Анастасія, ЗОШ №2, золота медаль


— Навчання в школі — це цінний досвід, який є важливим, цікавим та корисним у майбутньому.

Я хочу розвиватися в різних напрямках. Дякую вчителям та батькам за те, що дали мені стимул до навчання та завжди підтримували мене.


БОЙКО Крістіна, ЗОШ №2, золота медаль


— У світі стільки прекрасного та незвіданого. І я мрію доторкнутися хоча б до маленької його частиночки.

Я — цілеспрямована, відповідальна та товариська. Мрію здобути вищу освіту, стати успішною людиною.


ШАПРАН Анастасія, ЗОШ №2, золота медаль


— Школа дала мені можливість розвинути свої найкращі здібності. Маю серйозні плани на майбутнє й хочу постійно удосконалюватися. Вдячна всім, хто допомагав розширити світогляд та досягати нових перемог.


КОБІЧИК Анна, ЗОШ №3, золота медаль


Старанна, працелюбна, дисциплінована учениця. У класній родині перебувала на посаді старости.

— У мене все попереду, тож я обіцяю впевнено крокувати лише вперед!


КОВАЛЕНКО Вікторія, ЗОШ №3, золота медаль


Відповідальна, цілеспрямована, активна та творча особистість.

— Треба багато працювати, щоб досягти бажаного результату. Своє життя планую пов’язати з медициною.


НІКОЛАЙЧУК Віталій, Ліцей №4, золота медаль


Порядність і чесність притаманні цьому мрійливому та відкритому юнакові. Займається спортом, грає у футбол.

Планує вступити до медичного університету та стати лікарем.


ПЕРЕГИНЯ Лілія, Ліцей №4, золота медаль


Має хист до вивчення іноземних мов, про що свідчать її перемоги в міських та обласних олімпіадах, мовних конкурсах та МАН. Мріє в майбутньому не припиняти працювати над собою та йти до мети.


БРИЗГАЛОВА Маргарита, Ліцей №4, золота медаль


Є призером міських та обласних етапів олімпіади з географії. Захоплюється музикою, закінчила Школу мистецтв по класу фортепіано. Своє майбутнє мріє пов’язати з роботою в соціальній сфері.


ГОПАНЧУК Ольга, Ліцей №4, золота медаль


Переможниця олімпіад гуманітарного циклу. Перше місце в ІII етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт МАН України в секції «Мистецтвознавство». Мріє стати архітектором.


СПІЦИН Владислав, Ліцей №4, золота медаль


Переможець міських олімпіад з інформатики та економіки. Хоче стати студентом престижного українського вишу та здобути професію в IT-сфері. Прагне реалізуватися як особистість. Випускникам бажає не помилитися, обираючи шлях в майбутнє.


ГЕРАСИМЧУК Олександр, Ліцей №4, срібна медаль


Ініціативність та прагнення до лідерства допомогли Олександрові стати головою Ради ліцеїстів. Займається спортом.

Хоче стати студентом престижного закладу вищої освіти. Своїми здобутками завдячує батькам, учителям.


БЕРЕЗОВСЬКА Юлія, ЗОШ №5, золота медаль


Має лідерські якості. Відповідальна, вимоглива до себе та оточення. Активна членкиня шкільного учнівського парламенту. Незмінна ведуча шкільних заходів, активний учасник творчих, екологічних та соціальних проєктів.


ЗАПОЛЬСЬКА Дар’я, ЗОШ №5, золота медаль


Солістка шкільного ансамблю естрадного танцю «Шакті». У складі шкільної команди «EcoSmart» брала участь у реалізації проєкту ZERO WASTE SCHOOL (від Klitscho Foundation). Дар’ю приваблює педагогічна діяльність і банківська чи податкова сфера.


ЯКОВЕНКО Євгенія, ЗОШ №5, золота медаль


Наполеглива, допитлива, старанна в навчанні. Любить малювати. Джерелом натхнення для неї є книги, музика та пейзажі рідного краю.

Упевнено говорить про вибір професії і наполегливо йде до своєї мети. Своє майбутнє пов’язує з авіалогістикою.


ЛАКОНЦЕВ Костянтин, ЗОШ №6, золота медаль


Серйозний, цілеспрямований, урівноважений юнак. Наполегливий у досягненні своєї мети. Цікавиться природничими науками. Був переможцем міської олімпіади з хімії. Мріє стати лікарем, щоб боротися з різними хворобами та дарувати людям радість.


ГУДЗЬ Вікторія, ЗОШ №6, золота медаль


— Школа подарувала мені цінний досвід та знання, які стануть у нагоді в майбутньому, допоможуть при втіленні мрій у життя.Тепер я точно знаю, ким хочу стати. Понад усе мені подобається читати книжки, публічно виступати, взаємодіяти з людьми та приносити користь.


БОНДАР Анна, ЗОШ №7, золота медаль


— Навчання в школі було цікавим та захопливим, хоч іноді й нелегким. Але за підтримки батьків, учителів, класного керівника все вирішувалося і ставало зрозумілим. Я задоволена результатом, адже моя копітка праця оцінена. Була президентом шкільного парламенту.


КОНДРАТЮК Вікторія, ЗОШ №7, золота медаль


— Брала участь у міських та обласних олімпіадах, була переможцем ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. Планую продовжити навчання в політехнічному університеті. Майбутні випускники, вірте у свої сили!


МАРТИНОВА Аліна, ЗОШ №7, золота медаль


— За роки навчання не працювала на медаль, просто вчилася, здобуваючи знання, щоб стати особистістю. Хочу подякувати батькам, учителям, друзям за підтримку і віру в мене.

Прагну стати лікарем та допомагати людям у боротьбі з недугами.


НАУМОВ Артьом, ЗОШ №7, срібна медаль


— За роки навчання в рідній школі я не лише здобував нові знання, а й брав активну участь у спортивно-масовій роботі закладу. Дякую рідній школі за ці 11 років, учителям, які завжди були поруч, та однокласникам, з якими було весело. У майбутньому мрію стати програмістом.


БОЧАРОВА Ангеліна, ЗОШ №9, золота медаль


— Хочу від щирого серця подякувати рідним, які завжди вірили в мене, учителям, які навчили знаходити сенс навіть у найбезглуздіших речах.

Я впевнена, що школа якісно підготувала мене для майбутніх звершень та до вступу в омріяний вищий навчальний заклад.


МЕЛЬНИК Назарій, ЗОШ №9, золота медаль


— Дякую школі за те, що вказала шлях, як знайти себе і бути особистістю. Дякую вчителям за їх розуміння та бажання зробити учнів трохи кращими. Настав час показати себе в іншому середовищі. Але моя любов до школи та її життєві уроки залишаться в моєму серці назавжди!


МИХНЮК Дмитро, ЗОШ №9, срібна медаль


— Пишаюся знаннями та високими досягненнями в навчанні.

Бажаю кожному знайти своє покликання та стати успішним.

Дякую батькам та вчителям за розуміння, мудрість та підтримку.


ГЕРУС Анна, ЗОШ №10, золота медаль


Переможець ІІІ Всеукраїнського шкільного кінофестивалю «ZHUKFEST 2020» у номінації «Кращий сценарій». Мовознавець. Учасниця міських олімпіад та Всеукраїнських конкурсів з української мови і літератури та англійської мови. Творча особистість. Мріє стати стюардесою.


ДМИТРЕНКО Даріна, ЗОШ №10, золота медаль


Шанувальниця точних наук. Учасниця міських олімпіад та Всеукраїнських конкурсів із математики та біології. Комунікабельна, креативна. Захоплюється кондитерським мистецтвом.

Мріє створити щасливу сім’ю, відкрити власну кондитерську студію «DARCAKES».


ЗАПАЛОВСЬКА Дарина, ЗОШ №10, золота медаль


Переможець ІІІ Всеукраїнського шкільного кінофестивалю «ZHUKFEST 2020» у номінації «Кращий сценарій». Активна та артистична, учасниця позакласних заходів, неодноразова ведуча шкільних свят. Захоплюється всім, що пов’язано зі сферою краси.


ДУДКО Катерина, Ліцей №11, золота медаль


Брала активну участь в міських та обласних олімпіадах, конкурсах та конкурсах-захистах дослідницьких робіт МАН, стипендіатка міського голови. Вдячна всім, хто наповнював будні радістю та щастям. Планує вступити до омріяного вищого навчального закладу.


ШЛЬОНСЬКИЙ Максим, Ліцей №11, срібна медаль


Був ведучим шкільних та міських заходів. Закінчив Школу мистецтв із відзнакою (клас синтезатор). Займав призові місця в олімпіадах із географії, хімії, економіки, фізики, астрономії, історії України. Брав участь в обласній науководослідницькій діяльності МАН з історії України.


КИРПОНОС Ольга, Киківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— За все, що я маю в житті, дякую батькам! Вони для мене є опорою, вірними та надійними друзями, дороговказною зіркою. Дякую рідній школі, яка за 11 років стала для мене другою домівкою. Тут я отримала знання, які стануть фундаментом у досягненні мрій.


ОСІПЧУК Діана, Новороманівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Беззмінна староста класу, членкиня шкільного парламенту. Перемагала у Всеукраїнських предметних олімпіадах І, ІІ, ІІІ рівнів, гуманітарних конкурсах. Мріє обрати професію, яка приноситиме користь людям, стати успішною людиною.


НЕДЗЕЛЬСЬКИЙ Ілля, Барвинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Має хист до точних наук. Був учасником та переможцем Всеукраїнських олімпіад ІІІ етапу з математики та хімії.

Мріє вступити до ВНЗ, отримати гарну освіту і реалізувати всі свої плани та задуми.


ДЕРКАЧ Ярослава, Новороманівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Перемагала у Всеукраїнських олімпіадах І, ІІ, ІІІ рівнів, гуманітарних конкурсах. Головна мета — отримати грунтовні знання, які б дали можливість реалізувати себе в майбутньому. Мріє бути щасливою на теренах рідної Батьківщини!


ДЕМ’ЯНЧУК Світлана, Несолонська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— Мрію стати успішною людиною, яка матиме змогу допомагати людям. Дякую вам, мої дорогі вчителі, за те, що ви вірили в мене та вкладали все найкраще. Також висловлюю вдячність моїм найріднішим людям — батькам, яких я дуже люблю, ціную і поважаю.


ДЕМ’ЯНЧУК Анастасія, Несолонська ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


— Мрію вступити до престижного університету та займатись улюбленою справою. Дякую батькам та вчителям за постійну підтримку й віру в мене.

Бажаю собі й одноліткам упевнено йти до своєї мети!

 
 
 
— золота
 
— срібна