Новоград-волинські поліцейські з початку року виявили 200 нетверезих водіїв

На автошляхах міста й району постійно працюють групи реагування патрульної поліції Новоград-Волинського районного відділу. У ході профілактичної роботи інспектори виявили 200 нетверезих керманичів транспортних засобів.
Так, лише минулого тижня правоохоронці зупинили 9 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння. На правопорушників були оформлені адміністративні матеріали за ст.130 КУпАП. Усі матеріали направлено до суду для прийняття відповідних рішень.
Днями працівники сектору реагування патрульної поліції на одній із вулиць міста помітили ВАЗівку, водій якої порушив Правила дорожнього руху.
Під час спілкування із керманичем транспортного засобу поліцейські помітили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння, та запропонували йому пройти відповідне тестування. Його результат — 1,66 проміле алкоголю в крові.
Відносно чоловіка правоохоронці оформили адміністративні матеріали за ст.130 (Керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП та за ч.5 ст.121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом…) КУпАП.
Відповідно до чинного законодавства, водієві може загрожувати покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень із позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.
Шановні водії, пам’ятайте, що, керуючи транспортним засобом у стані сп’яніння, ви є загрозою для свого життя, а також для життя та здоров’я інших!
Новоград-Волинський районний відділ поліції