11-річний хлопчик отримав поранення з пневматичної рушниці

Уранці 4 липня до лікарні з пораненням потрапив підліток, який гостював у с.Бастовій Рудні. Як з’ясувалося, у нього з пневматичної рушниці під час розваг поцілив 13-річний товариш. Поліція встановлює обставини події.
Повідомлення про травмування 11-річного підлітка надійшло до поліції близько 11:00 від медиків Пулинської лікарні, куди його доставили для надання допомоги. У хлопчика діагностували поранення грудної клітини та в подальшому прооперували в обласній дитячій лікарні. Слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (селище Ємільчине) Новоград-Волинського РВП вирушила на місце події, у с.Бастову Рудню Барашівської територіальної громади.
Як було встановлено, 11-річний хлопчик, житель м.Житомира, перебував у гостях разом з іншим родичем, 13-річним жителем Оліївської громади. Підлітки розважалися в домогосподарстві та в одному з приміщень знайшли пневматичну рушницю. Попередньо, зброю там залишив батько одного з хлопців. Під час розваг старший з них поцілив у молодшого товариша.
Слідчі з’ясовують усі обставини події в межах кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.
Поліцейські закликають дорослих відповідально ставитися до організації безпечного дозвілля дітей.
ГУНП у Житомирській області