www.zvyagel.com.ua









free counters Яндекс.Метрика


Тестодром 28/2021

16 Липня 2021 | Оприлюднив: | 7 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Як звали Гекового друга в романі Марка Твена? А. Чек. Б. Чак. В. Чук. Г. Чум.
  2. Вид спорту, у який грають і на траві, і на льоду. А. Волейбол. Б. Футбол. В. Гандбол. Г. Хокей.
  3. Кохана Майстра в найвідомішому романі Михайла Булгакова. А. Гертруда. Б. Маргарита. В. Тамара. Г. Руслана.
  4. Хто відкрив атмосферу на Венері? А. Ломоносов. Б. Менделєєв. В. Ньютон. Г. Коперник.
  5. Укотре італійці стали Чемпіонами Європи з футболу? А. Уперше. Б. Удруге. В. Утретє. Г. Учетверте.
  6. Вид спорту, у якому покаранням за фол є буліт. А. Волейбол. Б. Футбол. В. Гандбол. Г. Хокей.
  7. Монарх — це ... А. Метелик. Б. Пташка. В. Риба. Г. Квітка.
  8. Яке місто колись було Пантікапеєм? А. Євпаторія. Б. Сімферополь. В. Ялта. Г. Керч.
  9. Якою ще сироїжкою називають неїстивний гриб на товстій ніжці — валуй? А. Плямистою. Б. Смугастою. В. Запашною. Г. Смердючою.
  10. Що, за твердженням німецького філософа І. Канта, потрібно забрати в людини, щоб зробити її найнещаснішою істотою у світі? А. Владу і гроші. Б. Надію і сон. В. Їжу і одяг. Г. Любов і спогади.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №28: 1. В. 2. Г. 3. Б. 4. А. 5. Б. 6. Г. 7. А. 8. Г. 9. Г. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,