Поскаржився до поліції, що дружина… не готує йому їжі

У ПОТОЧНОМУ РОЦІ В НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ ПОЛІЦІЯ ЗАФІКСУВАЛА 260 ХИБНИХ ВИКЛИКІВ
Правоохоронці нагадують, що за завідомо неправдиві виклики пожежно-рятувального підрозділу, поліції, бригади екстреної медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань спеціальних служб чинним законодавством передбачені штрафні санкції.
Днями до правоохоронців звернувся 46-річний житель Новоград-Волинського району із повідомленням про конфлікт із дружиною. Поліцейські, виїхавши на місце події, застали чоловіка в нетверезому стані. Він зізнався, що жодних суперечок у його подружжі не виникало.
Схожа ситуація нещодавно зафіксована й у райцентрі. 68-річна жінка поскаржилася до поліції на співмешканця, який вчиняє відносно неї домашнє насильство. Правоохоронцям, які приїхали на виклик, жінка в той же час повідомила, що жодних непорозумінь із чоловіком не має.
Також до поліцейських звернувся чоловік, заявивши про погрози фізичною розправою від його зна-йомця. Працівники поліції швидко відреагували на повідомлення та виїхали за вказаною заявником адресою. У будинку виявили обох чоловіків, заявник від своїх слів відмовився, назвавши їх недоречним жартом.
А 27-річний житель Новоград-Волинського району зателефонував до поліції із повідомленням, що його дружина відмовляється готувати йому їжу та прибирати в будинку.
У всіх випадках поліцейські притягнули заявників до адміністративної відповідальності за ст.183 КУпАП. За свої дії порушникам доведеться сплатити штраф — від 850 до 3400 гривень.
Новоград-Волинський районний відділ поліції