Правоохоронці викрили причетного до крадіжки

Оперативники Новоград-Волинського районного відділу поліції встановили чоловіка, який викрав велосипед та бензопилу в місцевої жительки. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі.
Днями до поліцейських звернулася 28-річна жителька м.Новограда-Волинського із заявою про крадіжку майна з літньої кухні. Заявниця розповіла, що вночі з приміщення хтось викрав дитячий спортивний велосипед та бензопилу загальною вартістю 5000 гривень.
Правоохоронці виїхали на місце події та задокументували всі обставини. Уже за декілька годин оперативники райвідділу встановили, що до крадіжки причетний 31-річний місцевий житель.
Поліцейські швидко розшукали підозрюваного. Чоловік свою провину визнав. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Відповідно до чинного законодавства, крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.
Новоград-Волинський районний відділ поліції