Вогнеборці ліквідували дві пожежі в приватних будинках

Вогнеборці ліквідували дві пожежі в приватних будинках

28 липня, о 22:59, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в місті Новограді-Волинському. Будинок — на два господарі. Один із власників почув дивний тріскіт. Чоловік вибіг на вулицю і побачив, що вогнем охоплено дах над частиною його помешкання.
По прибуттю вогнеборців на місце події горіла покрівля будинку під одним дахом, існувала загроза поширення полум’я на літню кухню і сарай, а також житлові будинки сусідів.
Зусиллями двох відділень рятувальників уже о 23:14 пожежу вдалося локалізувати та о 23:55 — ліквідувати. Вогнем знищено частково покрівлю та пошкоджено перекриття. Вдалося запобігти перекиданню полум’я на господарчі будівлі та розташовані поруч оселі.
До ліквідації загоряння залучалися 8 бійців особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Ймовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі.
Тієї ж ночі бійці ДСНС ліквідували пожежу в дерев’яному приватному житловому будинку в с.Великому Лузі Курненської територіальної громади. На момент пожежі в помешканні нікого не було. Вогнем знищено дах, перекриття площею 72 кв. м та окремі речі домашнього вжитку. Причину займання встановлюють.
ГУДСНС України в Житомирській області