Інформація щодо поширення коронавірусної інфекції в Новоград-Волинській громаді

«Упродовж двох попередніх діб серед жителів міської територіальної громади не виявлено нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус», — інформує 4 серпня т.в.о. начальника відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради Леся Становська.
У звіті за 2 серпня зазначають, що виявлено один новий лабораторно підтверджений випадок захворювання на коронавірус.
Станом на 4 серпня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 25 осіб із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.
На стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 13 хворих на коронавірусну інфекцію. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 3 особи знаходяться на кисневій підтримці.
Шановні мешканці громади, бережіть себе та рідних, дотримуйтеся правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів вчасно звертайтеся до сімейного лікаря!
В Україні триває п’ятий етап вакцинації населення проти COVID-19, у ході якого імунізують усіх охочих віком від 18 років. Це дасть змогу максимально захистити себе та рідних від коронавірусної хвороби, зокрема від нового штаму «Дельта».
У нашій громаді щеплення від коронавірусної інфекції можна отримати на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради за адресою: вул.Н.Оржевської, 13, де також працює Центр вакцинації населення.
З 5 серпня Центр вакцинації почне працювати за новою адресою: площа Лесі Українки, 9, у приміщенні Палацу культури, у будні та вихідні, з 9:00 до 14:00. Вичерпну інформацію щодо вакцинації можна дізнатися у свого сімейного лікаря.
Станом на 04.08.2021 року медичними працівниками КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради проведено 15170 щеплень проти COVID-19.
За інформацією міської ради