Поліцейські встановлюють особу чоловіка, чиє тіло знайшли в лісосмузі неподалік Новограда-Волинського

Тіло чоловіка місцеві жителі знайшли у вересні 2019 року в лісосмузі поблизу автодороги «Новоград-Волинський — Шепетівка» та повідомили про це до поліції. Допоки не вдалося встановити його особу. Відтак поліцейські звертаються до громадян із проханням допомогти у з’ясуванні відомостей про померлого.
Його знайшли на узбіччі автодороги сполученням «Новоград-Волинський — Шепетівка» на відстані близько 300 метрів від дорожнього знака «Кінець населеного пункту м.Новоград-Волинський».
За цим фактом було розпочато кримінальне провадження.
Наразі поліцейські встановлюють особу померлого та просять відгукнутися громадян, які можуть допомогти з’ясувати будь-які відомості про чоловіка.
Його прикмети: зріст — 165-170 см, вік — від 50 до 68 років, волосся темно-сивого кольору з лобовим та тім’яним облисінням.
Був одягнутий: кофта спортивного типу на замку чорного кольору з сірими вставками, друга кофта коричневого кольору з коміром, штани темно-коричневого кольору, чорні туфлі без шнурівки.
У кишенях кофти та штанів були окуляри для зору з оправою коричневого кольору, запальничка, коричневий гребінець, ключниця з одним ключем.
Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо особи померлого або обставин події, повідомте за телефонами: (04141) 3-51-54, (063) 650-96-64 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції.
Новоград-Волинський районний відділ поліції