До 30-ї річниці Незалежності України футбольній команді «Звягель АТО» вручили нові комплекти футбольної форми

До 30-ї річниці Незалежності України футбольній команді «Звягель АТО» вручили нові комплекти футбольної форми

Спорт — одна з галузей, де проходить реабілітація військовослужбовців. Досвід показує, що спорт — надзвичайно важливий як для фізичного, так і психологічного відновлення.
17 серпня секретар міської ради Оксана Гвозденко та начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба вручили 25 нових комплектів футбольної форми ФК «Звягель-АТО». Секретар міської ради Оксана Гвозденко виділила суму в розмірі 50 тис. грн з депутатських коштів на її придбання.
«Найактивніше проведення дозвілля — це футбол, оскільки він об’єднує мільйони людей по всьому світу. Ви є яскравим прикладом того, що спорт може бути невід’ємною частиною життя сучасної людини. Бажаю вам міцного здоров’я, творчого натхнення та тільки перемог», — побажала спортсменам секретар міської ради Оксана Гвозденко.
Футбольна команда «Звягель-АТО» функціонує на базі 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького та вже три роки бере активну участь як у регіональних турнірах, так і у всеукраїнських, зокрема Кубку захисників України.
Міська влада не один рік всіляко сприяє розвитку та забезпеченню матеріально-технічною базою футбольної команди. Цього року депутатський корпус міської ради виділив із міського бюджету 290 тис. грн на навчально-тренувальні збори команди.
Інформація міської ради