Відбувся «Звягельський напівмарафон»

Відбувся «Звягельський напівмарафон»

14 серпня в місті пройшов «Звягельський напівмарафон», присвячений 30-й річниці Незалежності України. Цього дня люди на центральних вулицях із цікавістю спостерігали за спортивним забігом. Близько сотні учасників різного віку взяли в ньому участь. Організатором напівмарафону стало управління культури і туризму міської ради.
Напівмарафон проходив у п’ять етапів на дистанції: 21 км, 10 км, 5 км, 3 км та 1 км. Забіг проходив за марштрутом: пл.Лесі Українки — вул.Тараса Шевченка — вул.Соборності — вул.Івана Мамайчука — вул.Пушкіна — вул.Тараса Шевченка — пл.Лесі Українки.
Суддями спортивного заходу працювали директор ДЮСШ імені В.П.Єрмакова Дмитро Пісоцький і тренери-викладачі ДЮСШ: Олександр Сидорчук, Віктор Ішков, Лев Майстер та Сніжана Рибачок.
Драйву учасникам забігу додали колективи та вокалісти творчими номерами. Трохи заважала спека, але цілком захід пройшов на позитиві.
По завершенні змагань начальник управління культури і туризму міської ради Олександр Широкопояc нагородив переможців та учасників напівмарафону.
З сайту міської ради