«Літній вечір відпочинку» — для жителів «Морського»

«Літній вечір відпочинку» — для жителів «Морського»

19 серпня, у день Преображення Господнього (або Яблучного Спаса), у мікрорайоні «Морське» відбувся святково-розважальний захід.
Дійство пройшло теплого літнього вечора просто неба. На свято завітали близько сотні жителів мікрорайону, переважно — люди похилого віку, яким організатори й учасники приділили особливу увагу.
Музичний супровід свята забезпечив муніципальний духовий оркестр. Спочатку несміливо, а дедалі все активніше присутні долучалися до танців. Усіх охочих почастували випічкою й гостинцями літа.
Головний організатор заходу — депутатка міської ради Лариса Шутова, жителька «Морського». Як вона згодом розповіла, подібне свято неодноразово проводилося для дітей. І люди старшого віку запитували: а коли ж нарешті — для нас? Тож тепер усе справедливо: нікого не залишили поза увагою.
Символічні відзнаки й подарунки від спонсорів отримали жителі мікрорайону, працівники тамтешнього ОСББ та благодійники, які здійснили вагомий внесок у благоустрій та впорядкування прилеглої до будинків території.
Власна інформація