Шановні споживачі електричної енергії

Повідомляємо вас, що 20.08.2021 року набрав чинності Закон України від 15.07.2021 року №1657-ІХ, яким внесено зміни в розділ II «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», а саме доповнено новим пунктом:
«31. На території регіонів України (областей, м. Києва, м. Севастополя), на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки та протягом 30 днів з дня його скасування забороняється припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України в разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі».
ТОВ «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» просить не зволікати з погашенням заборгованості за спожиту електроенергію задля збереження власного комфорту та уникнення додаткових витрат за відновлення електропостачання.
У разі непогашення боргу Товариство буде змушене припинити/обмежити постачання електричної енергії у порядку, визначеному Правилами роздрібного ринку електричної енергії.
ТОВ «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» вдячна кожному своєму споживачеві за повні та своєчасні розрахунки за спожиту електроенергію.
Адміністрація ТОВ «ЖОЕК»