Поминання 35/2021

Поминання 35/2021



























«Мені вже відспівали солов’ї і Місяць вже додому відсвітив...

Вже пролетіли юності літа і час моє волосся побілив...


Т.Г.Шевчук


4 вересня минає рік без тебе, наша люба матусю — Тамара Григорівна ШЕВЧУК


Невимовна туга не полишає нас, полум’я болю обпікає нашу душу щомиті. Важко переступати поріг спорожнілої батьківської оселі, де вже ніхто не жде, ніхто не обійме при зустрічі. Ніхто ніколи не чекатиме нас так, як чекала нас мама...

Гірко сумуємо і картаємо себе, що не вберегли тебе, люба...


Дочки Валя і Леся


2 вересня минуло 15 років, як немає єдиного сина — Олександра Геннадійовича АФАНАСЬЄВА


Вогонь життя раптово згас, печаль і смуток серце ранить. Низький уклін тобі від нас і вічна пам’ять.


Сумуючий батько


6 вересня — 40 днів світлої пам’яті нашої рідненької бабусі — Галини Кузьмівни КОТВИЦЬКОЇ з с.Миколаївки

04.02.1929-29.07.2021 р.


Моя бабуся вже не виходить до воріт, ріднесенька мене не зустрічає. Ви сонечком були, Ви гріли дім, та раптом тихо все навколо стало... Я пам’ятаю всі Ваші поради, Ви ніби мамою мені були, не було кращої мені розради, ніж ті хвилини, що я з Вами провела... Я плачу, згадуючи Ваші руки... Ніжні, рідні, дорогі... Багато слів ще б хотілося сказати... Та Ви пішли, і стало порожньо в житті... Ми дякуємо Вам, бабусю рідна, мила, найдорожча, за ласку та любов. Низько вклоняємося перед Вашою світлою пам’яттю. Вічний спокій Вам та Царство Небесне.


Внуки та правнуки


1 вересня — 40 днів, як не стало з нами друга, колеги — Володимира Костянтиновича САВЧУКА


Минають дні тяжкої скорботи і печалі. ти пішов так рано у вічність. Ти був гарним чоловіком, батьком, дідусем і безвідмовним другом і колегою. Зі сльозами на очах схиляємо голову перед твоєю могилою.


Сумуюча родина Пелехів


СПІВЧУТТЯ


Учні та батьки 10-А класу, а також педагогічний колектив Ліцею №1 імені Лесі Українки висловлюють співчуття КОТЛЯРОВУ Назару та його родині з приводу тяжкої втрати — смерті батька — Олександра Геннадійовича КОТЛЯРОВА.


СПІВЧУТТЯ


Адміністрація та колектив фармацевтичного підприємства ТОВ фірма «Новофарм-Біосинтез» висловлюють щире співчуття начальнику відділу кадрів КОТЛЯРОВІЙ Любові Василівні з приводу тяжкої втрати — смерті чоловіка — Олександра Геннадійовича.