У 30-ій ОМБр імені князя Костянтина Острозького відзначили День бригади

У 30-ій ОМБр імені князя Костянтина Острозького відзначили День бригади

Святкові заходи в День бригади, 1 вересня, розпочалися з урочистого шикування особового складу та виносу прапора військової частини.
Слова вітання воїнам-захисникам пролунали від командування військової частини, заступника командувача Операції об’єднаних сил, генерал-майора Богдана Бондара, заступника командувача військ Оперативного командування «Північ», полковника Дмитра Красильникова, командира 10-ї гірсько-штурмової бригади, полковника В’ячеслава Котлика.
— Коли розпочалися бойові дії на Сході України, військовослужбовці 30-ї бригади одними з перших вирушили захищати Батьківщину від ворога. З честю та гідністю ви виконуєте бойові завдання на Сході України й сьогодні. 30 бригада — це одна з кращих військових частин, це — бригада, якою ми пишаємося. Сьогодні від імені командувача Операції об’єднаних сил маю нагоду привітати вас із Днем частини, побажати міцного здоров’я, щастя та успіхів. Разом — до Перемоги, — привітав воїнів генерал-майор Богдан Бондар.
— Я радий завітати до 30-ї бригади в День її народження. Для військової частини день її створення — це початок традицій та бойового шляху. У цей день бажаю колективу 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького міцного здоров’я, незламності духу, гордо нести бойовий прапор частини під час виконання всіх завдань і підтримувати славетні традиції бригади. Дякую за вашу нелегку працю в справі захисту Батьківщини. Слава Україні! — полковник Дмитро Красильников.
Вони вручили військовослужбовцям відзнаки, грамоти та подяки. Хвилиною мовчання вшанували воїнів, які полягли за Україну. Капелан військової частини помолився за наше військо, за Україну, за наших рідних і близьких та окропив усіх свяченою водою.
Бойові побратими з оркестру 10-ї гірсько-штурмової бригади виступили з музичним вітанням.
Ми отримали багато привітань із Днем народження бригади. Дякуємо вам, бойові побратими, разом ми неодмінно здобудемо омріяну Перемогу!
Інформація 30-ї ОМБр ім.князя Костянтина Острозького