ФК «Ярунь» очолює турнірну таблицю. У наступному турі — битва за чемпіонство

ФК «Ярунь» очолює турнірну таблицю. У наступному турі — битва за чемпіонство

ФК «Ярунь» здобув чергову крупну перемогу в межах 12-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу серед команд другої ліги.
Цього разу ярунчани з рахунком 5:1 розгромили у виїзному матчі «Колос» (Путиловичі).
Голами відзначилися Радіон Пришва, Едуард Супрун, Владислав Ейсмонт (двічі) та Владислав Семенов.
Господарі поля спромоглися на гол престижу вже під завісу матчу — як кажуть, тоді, коли «гру було зроблено».
За підсумками дванадцяти турів ФК «Ярунь» очолює турнірну таблицю другої ліги, маючи 27 очок. На одне очко менше має ФК «Малин» (у якого, до того ж, є гра в запасі). Саме ці команди зійдуться в чемпіонському матчі 25 вересня, що відбудеться в Яруні. З огляду на турнірну стратегію, малинчан може влаштовувати й нічия, а от «Яруню», щоб підтвердити чемпіонські амбіції, доведеться грати тільки на перемогу.
* * *

У межах першої ліги «Звягель-2» на виїзді зіграв унічию (1:1) із ФК «Пулини». За звягельчан забив Дмитро Золотійчук.
Попри втрату двох очок, «Звягель-2» перемістився на третю позицію в турнірній таблиці. Підсобили сусіди: відвертий аутсайдер — баранівський «Керамік» — несподівано з рахунком 4:1 переміг СК «Овруч». Тож овручани потіснилися на четверте місце, хоча й мають зі «Звягелем-2» однакову кількість очок — по 20.
«Полісся-2» (Ставки) й ФК «Радомишль» достатньо далеко відірвалися вперед, тому головне завдання для звягельчан — втриматися на третьому місці. Для цього доведеться добряче потрудитися вже в наступному матчі. 18 вересня, у межах 15-го туру, у Новограді зустрінуться «Звягель-2» і безпосередній конкурент — СК «Овруч».
Попри перемогу, «Керамік» (Баранівка) залишився на восьмому, передостанньому, місці турнірної таблиці. У «Кераміка» — лише десять очок у дванадцяти іграх.
Олег БРЮХАНОВ
Фото ФК «Ярунь» і ФК «Звягель»