Стартувала передплатна кампанія на 2022 рік

Із 7 вересня в усіх відділеннях поштового зв’язку Укрпошти розпочато передплатну кампанію на 2022 рік.
Передплата проводиться за тарифами, затвердженими наказом Міністерства інфраструктури України від 10.06.2021 року, та відповідно до Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів».
Терміни проведення передплатної кампанії:

  • на видання загальнодержавної сфери розповсюдження — до 16 грудня 2021 р.;

  • на місцеві видання (обласні, міські, районні) — у строки, визначені, згідно з укладеними з видавництвами (редакціями) договорами;

  • на зарубіжні видання — до 3 грудня 2021 р.


СЕРВІС «ОНЛАЙН ПЕРЕДПЛАТА» — ЕКОНОМІЯ ДО 25%
Для зручності клієнтів на сайті Укрпошти працює сервіс «Онлайн-передплата». Тариф на прийом передплати онлайн залишається на рівні 2021 р. Передплатити можна будь-які загальнодержавні, місцеві або зарубіжні видання.
Серед всіх передплатників, які оформлять передплату через цей сервіс, розігруватимуться подарунки — побутова техніка від Укрпошти.
Нагадуємо, що до 30 вересня 2021 р. в Укрпошті триває акція «Дочасна передплата» на обрані видання — якщо клієнт бажає оформити передплату за пільговою ціною від видавця. Перелік цих видань можна переглянути, обравши розділ «Спеціальні пропозиції» на сервісі «Онлайн-передплата». Приємним бонусом для передплатників буде не лише пільгова ціна на видання, а й знижена вартість прийому передплати від Укрпошти —
у середньому до 25%.
АКЦІЯ ДЛЯ ПЕРЕДПЛАТНИКІВ «Я ЛЮБЛЮ ПЕРЕДПЛАТУ»
Тривалість: 7 вересня 2021 р. — 25 грудня 2021 р.
Усі клієнти, які оформлять передплату на термін від шести та більше місяців на видання вартістю від 100 та більше грн, зможуть узяти участь в акції. Двоє переможців, які за час проведення акції передплатять максимальну кількість примірників видань на одну особу з найбільшою сумою вартості видань, терміном не менше, ніж на 6 місяців, через сервіс «Онлайн передплата» на сайті Укрпошти або в поштовому відділенні/через листоношу, отримають суперподарунки. «СУПЕРпередплатник онлайн» отримає пилосос акумуляторний, а «СУПЕРпередплатник офлайн» отримає пральну машину «SAMSUNG».
Для участі в розіграші супер-подарунків необхідно:

  • для категорії «СУПЕРпередплатник офлайн»:



  1. Передплатити в поштовому відділенні або через листоношу від двох та більше видань вартістю від 100 грн та більше на термін від 6 місяців.

  2. Надіслати на e-mail: Viddil_Peredplaty@ukrposhta.com або поштову адресу: 01001, м.Київ, вул.Хрещатик, 22, відділ передплати ЦАУ копії або (фото):



  • квитанцій,

  • абонементів за ф. П-1,

  • зазначити номер контактного телефону.

  • для «СУПЕРпередплатника онлайн»:



  1. Оформити передплату через сервіс «Онлайн-передплата» на сайті АТ «Укрпошта» в розділі «Передплатити» двох та більше видань вартістю від 100 грн та більше на термін від 6 місяців.

  2. Надіслати на e-mail: km@ukrposhta.com або поштову адресу: 01001, м.Київ, вул.Хрещатик, 22, відділ каталогів ЦАУ копії або (фото):



  • квитанцій,

  • абонементів за ф. П-1,

  • зазначити номер контактного телефону.


Тож передплатіть улюблене видання й отримайте шанс виграти суперподарунок! Зробіть подарунок своїм рідним та близьким, передплативши цікаві та корисні видання!
АТ «Укрпошта»