19 вересня Україна відзначає День працівника лісу

19 вересня Україна відзначає День працівника лісу

Це — професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.
Деревообробна промисловість є важливою галуззю лісового комплексу.
Одним із лідерів серед деревообробних підприємств Житомирщини є деревообробний завод ТОВ «ВУДПАК», що знаходиться в с.Новій Романівці Новоград-Волинського району.
Підприємство працює з 2007 року. На сьогодні колектив нараховує 65 чоловік. На базі власних потужностей виготовляються піддони дерев’яні, дрова колоті, дрова для розпалювання (камінні) листових і хвойних порід, дошка палетна. Продукція заводу відома не тільки в України, але й далеко за її межами. ТОВ «ВУДПАК» активно співпрацює з партнерами із Західної та Східної Європи, Африки, Азії.
Підприємство має сучасне сертифіковане європейське обладнання. Цех розпилювання деревини представлений італійським обладнанням «Storti» з номінальною потужністю 2 тисячі метрів кубічних у місяць. У цеху виготовлення піддонів, поряд з ручним виробництвом для нестандартних типів піддонів діє італійська лінія «Delta» з номінальною потужністю 700 піддонів за зміну.
Політика ТОВ «ВУДПАК» — деревина винятково легального походження. ТОВ «ВУДПАК» є переробником лісосировини, яка заготовлена лісокористувачами та у своїй праці використовує безвідходне виробництво.
Колектив ТОВ «Вудпак» радо вітає всіх своїх партнерів: фахівців лісового господарства, лісової охорони, лісозаготівельників — з професійним святом!
Святкуючи разом з вами, висловлюємо вам ширу вдячність за співпрацю, за розуміння! Бажаємо, щоб це свято принесло у Ваш дім щастя, добро і надію на краще майбутнє!
Бажаємо всім працівникам лісового господарства міцного здоров’я, невичерпної енергії та успіхів на благо нашої неньки-України!
Колектив ТОВ «ВУДПАК»