Дякуємо за здійснення мрій!

Дякуємо за здійснення мрій!

Поряд з добрими людьми навіть сірі будні стають райдужними.

Джуліана Вільсон

У кожного з нас у дитинстві була мрія. Хтось хотів нову сукню, хтось ляльку або велосипед… Як правило, ці мрії збувалися в новорічну ніч. Тоді ми щиро вірили в чудеса і не знали, що творці дива — наші батьки. Але траплялося й таке, що в подарунок ми отримували те, на що навіть не сподівалися. І це було щастям. Саме так сталося і в Новоград-Волинському дошкільному навчальному закладі №13 «Ромашка». Гарною несподіванкою для дітей стало вирішення питання щодо придбання спортивного розвивального комплексу для дітей з особливими освітніми потребами за сприяння народного депутата України Віктора Йосиповича Развадовського. Саме за його підтримки та секретаря міської ради Оксани Василівни Гвозденко цей дороговартісний проєкт став реальністю.
Віктор Йосипович Развадовський — член партії «За майбутнє». Своїми діями він підтвердив назву партії. Діти — наше майбутнє. Тому і дорослі, й малюки дуже вдячні за такий дарунок та за турботу про малечу. Адже нові методики в інклюзивній освіті тепер підкріплені відповідною матеріальною базою. Діти отримали можливість швидше соціалізуватися і почуватися повноцінними членами дошкільної родини.
І діти, й педагоги побачили уважність до цієї проблеми і турботу про дітлахів. Це вселяє надію на те, що в тісній співпраці ми досягнемо великих успіхів у роботі з дітьми. Адже інклюзія — підхід, за якого кожен малюк стає важливим членом команди, незалежно від його особливостей. Від щирого серця хочемо ще раз подякувати Віктору Йосиповичу Развадовському, Оксані Василівні Гвозденко, Тетяні Володимирівні Ващук за турботу про дітей.

Користуючись нагодою, хочеться привітати всіх колег із Днем працівників дошкільної освіти. Нехай лагідна усмішка сонечка дарує вам невичерпну енергію, красу і чарівність, а життя ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням. В оселі вашій хай панують світло і злагода, у серці — добро і мудрість, а в житті — достаток і удача. Бажаємо нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.
Тетяна ОПАНАСЮК, вихователь Новоград-Волинського дошкільного навчального закладу №13 «Ромашка»