У Новограді поліцейські затримали «закладчика» наркотиків

У Новограді поліцейські затримали «закладчика» наркотиків

Поліцейські Новоград-Волинського районного відділу затримали чоловіка одразу після чергового продажу амфетаміну. Слідчі оголосили звягельчанину про підозру в збуті наркотичних засобів. 25 вересня йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
— У межах кримінального провадження ми встановлюємо походження наркотичних речовин та інших осіб, причетних до їх постачання та розповсюдження, — повідомив начальник Новоград-Волинського райвідділу поліції Андрій Гнатенко. — «Діяльність» цього чоловіка ми документували впродовж кількох місяців і наразі маємо грунтовні докази його причетності до систематичного продажу наркотичних засобів у місті та районі.
Поліцейські ще в травні отримали інформацію про можливу причетність жителя райцентру до протиправних дій. У червні за місцем його проживання слідчі провели санкціонований обшук, у ході якого вилучили нарковмісні препарати, банківські та SIM-картки.
Наприкінці вересня оперативники затримали 31-річного чоловіка під час чергового продажу наркотичних засобів. У нього вилучили декілька зіп-пакетів із, ймовірно, психотропними засобами. Виявлене поліцейські направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.
Чоловікові слідчі Новоград-Волинського райвідділу оголосили про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.
Новоград-Волинський районний відділ поліції