Звягельчани здобули вісім нагород на кубку України та всеукраїнських змаганнях із таеквон-до

Звягельчани здобули вісім нагород на кубку України та всеукраїнських змаганнях із таеквон-до

24-26 вересня у Львові відбувся кубок України серед дорослих та всеукраїнські змагання серед дітей, юнаків та юніорів з таеквон-до. Свої команди заявили на турнір 45 клубів, а це — майже тисяча учасників, що забезпечило велику конкуренцію у всіх вікових та вагових категоріях.
Клуби були представлені найсильнішими спортсменами. Тож дійти до півфіналу — це вже гарний результат. Адже в суперниках (як серед юнаків, так і дівчат) були чинні чемпіони світу та Європи.
Новоград-Волинський представляв клуб «Звягель Тім». Наша команда з шести кращих спортсменів виборола 8 нагород — 3 срібних та 5 бронзових. На жаль, цей раз лишилися без золота.
Найкраще досягнення — у Софії Волощук, яка здобула 2 срібла (формальні вправи та спаринг). Софія щоразу демонструє стабільно високий результат, виборюючи вже на третіх поспіль змаганнях всеукраїнського масштабу по декілька медалей у різних дисциплінах.
Дмитро Буришин — срібна медаль у силовому розбиванні серед майже 50 суперників у категорії «юніори».
Олег Подейко — бронза. У півфінальному поєдинку, на жаль, отримав травму і не зміг продовжувати змагання.
Катерина Лукашева (спаринг), Анатолій Стецюк (формальні вправи та спаринг), Тимур Нечипорук (силове розбивання) — бронзові призери змагань.
Тимур Нечипорук провів один із кращих боїв на змаганнях, ефектним ударом відправивши суперника в нокаут на першій хвилині першого раунду.
Загалом виступ нашої команди на змаганнях такого рівня можна вважати вдалим.
Окрема подяка — батькам спортсменів за сприяння в організації поїздки, а також міському управлінню у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту.
Запрошуємо всіх охочих займатися таеквон-до. Тренування відбуваються в ліцеї №1. Тел. для довідок: (096) 187-16-15, (093) 058-36-24.
Інформація Житомирського обласного осередку таеквон-до