«Звягель» здобув третю перемогу в чемпіонаті України серед аматорів

«Звягель» здобув третю перемогу в чемпіонаті України серед аматорів

Восьмий тур чемпіонату України з футболу серед аматорських команд став знаковим для «Звягеля» — команда встановила одразу декілька клубних рекордів.
По-перше, це — перші голи «Звягеля» на домашньому стадіоні (дві перемоги, здобуті до цього, сталися в гостьових поєдинках). По-друге, перша домашня й водночас вольова перемога.
Суперником «Звягеля» у восьмому турі був ФК «Біла Церква» (Київська область). Представники Київщини до звітного матчу мали в активі лише дві нічиї при п’яти поразках. Тож звягельчани, котрі на той момент набрали шість очок, вважалися фаворитами.
Але гості зіпсували новоградським уболівальникам настрій одразу після стартового свистка. ФК «Біла Церква» повів у рахунку вже на першій хвилині. І цей гол став антирекордно найшвидшим пропущеним «Звягелем» як на аматорському рівні, так і загалом в історії команди.
До честі, звягельські футболісти швидко мобілізувалися і вже через десять хвилин рахунок зрівняли. Автор голу — Микола Березін. Він же згодом відзначився ще раз. У підсумку — 2:1 на користь «Звягеля».
Після восьми турів «Звягель» посідає шосте місце серед десяти команд у групі 2 чемпіонату України серед аматорських команд. У звягельчан — 9 очок.
Цієї суботи в завершальному матчі першого кола «Звягель» гратиме на виїзді в Борисполі проти команди «Єдність». Майбутній суперник наразі посідає останнє місце, програвши шість разів у семи іграх при одній нічиїй.
Олег БРЮХАНОВ
Фото ФК «Звягель»