Перший гол у ворота нового спортмайданчика — від мера

Перший гол у ворота нового спортмайданчика — від мера

Для колективу місцевого вищого професійного училища відкриття нового спортмайданчика зі штучним відкриттям стало довгоочікуваною подією. Про це мріяли і викладачі, й учні, тож радості — нема меж. Зрештою, коли покращується спортивна інфраструктура, від цього потенційний бонус отримує вся громада.
На урочисте відкриття в училище приїхали представники міської та районної влади, спортивної галузі Новоград-Волинщини та області, депутати.
Перед тим, як міському голові Миколі Боровцю було надано право забити перший гол у нові ворота, він привітав колектив: «Чудова подія, адже спорт — невід’ємна частина життя людини. Розвиток спортивної інфраструктури — важливий елемент формування та пропагування здорового способу життя. Упевнені, що цей спортивний майданчик відкриє нові можливості для кожного учня закладу, а також стане частиною проведення активного дозвілля».
Від обласного відділення комітету з фізвиховання та спорту Міністерства освіти і науки України в особі директора Володимира Зорніка очільнику ВПУ Миколі Паламарчуку було вручено спортивний інвентар. До речі, м’ячів, спортивної форми чи волейбольних сіток багато не буває, відтак до хорошої справи всім охочим можна долучатися й надалі.
Після перерізання стрічки на спортивному полі виступили задоволені студенти.
Не менш задоволений директор закладу Микола Євгенович зазначив, що майданчик з’явився завдяки спільним зусиллям влади, депутатів та небайдужих людей. Будівництво підтримали директор ТОВ «Труд» Сергій Маяцький, депутат міськради, керівник ТОВ «Новоград-Волинські Шляхи» Віталій Табалюк, головний інженер ТОВ «Виробниче об’єднання «Техна» Сергій Савич, приватні підприємці: Володимир Герус, Микола Шавловський, Сергій Канюка, депутат районної ради Микола Іванюк та керуючий відділенням «Приватбанку» Андрій Ломако.
Із бюджету міської територіальної громади було виділено 424 тис. гривень на співфінансування об’єкту. Тепер тут проходитимуть змагання з футболу, волейболу, баскетболу.
Сподіваємося, оновлена спортивна база ще більше згуртує колектив училища.
Юлія КЛИМЧУК
Фото з сайту міської ради