30 років — ліцею №1

30 років — ліцею №1

У Ліцеї №1 імені Лесі Українки відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці з Дня відкриття першої в Житомирській області міської гімназії імені Лесі Українки.
Привітати педагогічний колектив, учнів та вчителів-ветеранів завітали представники влади, міські голови попередніх скликань та випускники.
Директор ліцею Юрій Рошка привітав усіх зі святом та оголосив результати міжнародного дитячого конкурсу «У пошуках літературних талантів». Основна мета конкурсу — розвиток нових поколінь української літератури та вшанування пам’яті Лесі Українки. Переможці з різних куточків України увічнюють відбитки долонь на «Алеї талантів», створеній на території закладу.
Вітаючи ювілярів зі святом, міський голова Микола Боровець відзначив успішність закладу освіти, що визначається здобутками учнів та вчителів, заповненими класами та досягненнями колективу.
Очільник громади вручив Почесні грамоти міської ради та Подяки міського голови за активну участь у розвитку Ліцею №1 та з 30-ї річниці з Дня відкриття першої в Житомирській області міської гімназії імені Лесі Українки.
Перший директор закладу Світлана Павловська розповіла, що з моменту відкриття перед гімназистами поставили високу планку навчання, кредо для учнів було: «Хочете бути елітою України — працюйте».
З сайту міської ради