«Квадрокоптер до центру недолітає»

«Квадрокоптер до центру недолітає»

«Шановна громадо, скажіть, будь ласка, де ті рейди з квадрокоптерами, що виписують штрафи за спалювання листя? Чи наших комунальників це не стосується? Уже тиждень палять на фортеці, через що немає чим дихати. Це такий приклад наші комунальники подають людям?».
\"«Квадрокоптер \"«Квадрокоптер

Не вперше в місті порушуються загальноприйняті правила. У цьому випадку йдеться про показовий інцидент — у центрі, біля головного культурного закладу, в туристичній локації.
Ми звернулися за коментарем до Олександра Поліщука, який донедавна опікувався місцевим благоустроєм. На це отримали «пояснення»: «Відповідь Вам надасть новий начальник відділу благоустрою».
Поки палять листя і тривають вічні комунальні проблеми, очевидно, що в житлово-комунальній галузі — нові перетрубації. Хоча не так давно на посади прийшли нові, ініціативні люди, але… не затрималися.
28 жовтня міська рада оголосила конкурс на заміщення одразу декількох вакантних посад посадових осіб у цій сфері:

  • начальника управління житлово-комунального господарства та екології міської ради;

  • головного спеціаліста відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства та екології міської ради;

  • головного спеціаліста управління житлово-комунального господарства та екології міської ради;

  • головного спеціаліста відділу громадських ініціатив та енергоефективності міської ради;

  • головного спеціаліста відділу економічного планування та підприємницької діяльності міської ради.


Як повідомляє відділ кадрів, основними вимогами до претендентів на ці посади є громадянство України, вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста за відповідною спеціальністю, вільне володіння державною мовою.
Документи на конкурс приймаються впродовж 30 днів від дня опублікування оголошення за адресою: вул.Шевченка, 16, кабінет №30. Або на електронну адресу: kadru-nv@ukr.net. Додаткова інформація щодо переліку документів, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці — за телефоном: 3-54-13.
Традиційно галузь ЖКГ отримує «на горіхи» від людей найбільше. У тих, кому не подобається робота комунальників, є черговий шанс долучитися до роботи і покращити її.
Юлія КЛИМЧУК