Солодкі подаруночки від «Фаворит-Агро» — для дітей району

Солодкі подаруночки від «Фаворит-Агро» — для дітей району

У переддень новорічно-різдвяних свят представники ТзОВ «Фаворит-Агро» привітали діток чотирьох сіл Новоград-Волинського району, вручивши кожному солодкі подарунки.
Як розповів «Звягелю» голова сільської ради села Велика Горбаша Володимир Свірщук, подарунки отримали всі діти віком до 14 років, котрі проживають на території сільської ради. А це — 157 дітей. Учнів місцевої школи та вихованців ДНЗ привітали під час святкування новорічного ранку. А найменшеньких чекав особливий сюрприз: їх удома із солодощами потішили Дід Мороз і Снігуронька.
Власне, традиція, за якою казкові герої відвідують найменших жителів територіальної громади, існує вже п’ять років, — зауважив голова сільради.
Колектив Великогор­башівської ЗОШ І-ІІ ступенів окремо висловлює подяку «Фонду Родини Розенблат», а саме — Олені Соломонівні Розенблат, котра також привітала солодкими подарунками дітей шкільного та дошкільного віку, вручивши 76 подарунків.
«Три роки тому жителі територіальної громади села Суховолі почали співпрацювати з ТзОВ «Фаворит-Агро», надаючи компанії в оренду свої земельні паї. Відтоді наші партнери щороку приїздять до дітей на новорічні вогники, аби кожному вручити солодкі подарунки. Цьогоріч у нас налічується 136 дітей віком до 14 років», — повідомив «Звягелю» голова сільської ради с.Суховоля Олександр Бойко.
Також у Тернівці подарунки від ТзОВ «Фаворит-Агро» отримали 63 дитини, у Піщеві — 211 дітей.
Відзначимо, що ТзОВ «Фаворит-Агро» є провідним підприємством, що працює в галузі сільського господарства на території Новоград-Волинського і Корецького районів. Це підприємство, хоч і базується у Корці, проте сфера його діяльності поширюється і на Новоград-Волинський район. Відтак, не залишаються без постійної уваги і підтримки жителі територіальних громад, які співпрацюють із підприємством.
Олег БРЮХАНОВ